Хванаха 26 годишна познайница с наркотици в Търговище
07.02.2019
Апаш овърша селска къща в Омурташко, задигна де що видя
07.02.2019

Задържаха 54 годишен, въртял измами с евтино месо на пара в Търговище

Снимка: shumenonline.bg

На 20.01.2019 г. след проведени оперативно-издирвателни действия в управлението е доведен 54-годишен мъж от град Левски, за когото е установено, че през есента на 2018 г. е извършител на две измами в района на кооперативния пазар в град Търговище. На 20.09.2018 г. под предлог за доставка на евтино месо той е въвел в заблуждение 37-годишна жена от село Миладиновци, община Търговище, и е отнел от владението й сумата от 65 лв. На  същия ден той е въвел в заблуждение, използвайки същия предлог, и 41-годишна жена от град Търговище, като й е отнел сумата от 30 лв. Извършителят на измамите е известен на полицията с извършени от него предишни идентични престъпления, осъждан.

По случаите е образувано досъдебно производство по чл. 211, ал. 1 във вр. с чл. 209, ал. 1, във вр. с чл. 29, ал. 1, букви „а“ и „б“от Наказателния кодекс по описа на РУ-Търговище.

shumenonline.bg

1 Comment

  1. Зита каза:

    По същия период , мъж отговарящ на посочените години ми предложи месо на много по – ниска стойност от реалната.Беше много настойчив ,отказах под предлог , че съм се запасила.В това време се обади дъщеря ми и той поиска да говори с нея .Разбраха се да се срещнат пред едно близко барче , за да се уточнят за цената и количеството.Използвайки отсъствието ми , той и казал , че съм поръчала 20 килограма свинско и 5 пилешко месо , да му даде парите и да и го донесе.Разбира се тя ми се обади да пита какво ще правя с толкова месо , а той по най – бързия начин изчезнал

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Копирането Забранено