Община Смядово с покана за участие в Международния форум „Постижения 2019“
08.02.2019
Юношите на БК „Шумен“ победиха „Черноморец“
08.02.2019

Променят движението в Нови пазар заради санитарно прочистване

Снимка: Община Нови пазар

Поради извършване на санитарно прочистване на декоративната растителност, кастрене на опасна и суха дървесна растителност и оформяне короните на дърветата, на 9 и 10 февруари (събота и неделя) от 8.30 ч. до 16.00 ч. движението по ул. „Плиска“ в град Нови пазар ще се извършва двупосочно в едната лента.

В понеделник 11 февруари  от 8.30 ч. до 16.00 ч. ще започне санитарно прочистване на декоративната растителност по ул. „Княз Борис“, от кръстовището с ул. „Владимир Заимов“ посока център. Първоначално движението ще бъде преустановено от посоченото кръстовище до пресечката с ул. „Панайот Хитов“. Следва поетапно затваряне на пресечката с ул. „Панайот Хитов“ до пресечката с ул. „Бачо Киро“; от пресечката с ул. „Бачо Киро“ до пресечката с ул. „Кирил и Методий“; от пресечката с ул. „Кирил и Методий“ до пресечката с ул. „Априлов“.

От общинската администрация умоляват гражданите да не паркират на посочените участъци и по  възможност да използват обходния маршрут през улиците ул. „Марица“ и ул. „Владимир Заимов“.

shumenonline.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Копирането Забранено