Изложба „Стъпки“ разказва за красивата природа в Никола Козлево
16.05.2019
Засякоха тарикат, закачил се незаконно към енергото
16.05.2019

АПИ подновява пътната маркировка с 63 млн. лв., търси изпълнители

Снимка: shumenonline.bg

Агенция пътна инфраструктура обяви открита процедура за избор на изпълнител за полагане на хоризонтална маркировка по републикански пътища по 6 обособени позиции на територията на страната, стопанисвани от агенцията.

В обхвата на обществената поръчка, под обособена позиция № 3, са включени областите Варна, Добрич, Търговище и Шумен.  Необходимата сума за опресняване на пътната маркировка за 4 области е 10 500 000 лв. без ДДС.

Останалите позиции са: Северозападен район – областите Видин, Враца, Монтана, Ловеч и Плевен; Северен централен район – областите Велико Търново, Габрово, Разград, Русе и Силистра; Югоизточен район – областите Бургас, Сливен, Стара Загора и Ямбол; Южен централен район – областите Кърджали, Пазарджик, Пловдив, Смолян и Хасково; Югозападен район, включващ областите Благоевград, Кюстендил и Перник.

Прогнозна стойност на поръчката за 6 обособени позиции е 63 000 000 лв. без ДДС.

Изпълнението на обществената поръчка включва дейности, които са свързани с полагането на хоризонталната маркировка по републиканските пътища, отговарящи на съответните изисквания.

От Агенция пътна инфраструктура не са поставили изисквания за доказване на икономическото и финансовото състояние на участниците за настоящата обществена поръчка, както и за  правоспособност за упражняване на професионалната дейност на участниците за настоящата обществена поръчка.

Изпълнителите мога да кандидатстват за не повече от две позиции. Участникът в процедурата трябва да разполага с инструменти, съоръжения и техническо оборудване за всяка обособена позиция.

До 17 юни 2019 г. е крайният срок за получаване на оферти или заявки за участие.

Повече информация тук.
shumenonline.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Копирането Забранено