Дария Георгиева: Оттеглих се поради различните цели, които имаме с немските спонсори
05.07.2019
Заради катастрофа на АМ „Хемус“ пренасочват трафика по стария път за Варна
06.07.2019

Искри по време на кантара преди зрелищните битки SAVAGES Kick Boxing утре

Снимка: shumenonline.bg

Официалното теглене на 16-те бойци, които ще се качат утре вечер на ринга премина с емоция, но и очаквано с искри между някои от опонентите. Огънят тази вечер, в дискотека „Колизеум“, прехвърчаха между Стефан Ситов от Словакия и Рангел Иванов СК „Дрийм“ Варна.

Зрелищната надпреварата на SAVAGES Kick Boxing е утре вечер от 19.00 ч. в зала „Арена Шумен.

Първата среща от лигата на младите таланти в категория до 61 кг. ще се проведе между 15 годишният Атанас Жеков от СК „Йорк“ Варна и опонента му Стефан Георгиев СК „Боил“ Варна.

Втората  среща от лигата  в категория до 64 кг. е между Ахмед Ахмедов СК „Боил“ гр. Варна и Георги Атанасов СК „Шуменска крепост“.

В третата среща ще излязат Константин Стойков от СК „Дрийм“ Варна и Брани Балинов от СК „Йорк“ Варна.

Турнирът Гран при, в който ще вземат участие четирима бойци ще определи шампиона на веригата World Kickboxing Network  в категория до 72 кг. Те ще трябва да надградят себе си и да направят всичко възможно да достигнат цели до финала и естествено да победят.

Този, който победи, ще стане първият шампион на веригата в категория до 72 кг.

Деан Галинов ММА „Варна“, Александър Чакъров СК „Боил“ Варна, Дмитрий Власюк от Украйна шампион по кик бокс и ММА и Георгиос Арамазис от Гърция.

Жребият за полуфиналите тази вечер определи битка между Александър Чакъров и Георгиос Арамазис.

Другият полуфинал е между Деан Галинов и Дмитрий Власюк. Първенците от двата мача във финалния двубой ще излъчат победителя във веригата.

Двата суперфайта с международно участие ще се играят между  домакините от Шумен и нашите съседи от Сърбия. В първият мач в категорията до 75 кг. на ринга ще излязат Никола Николов СК „Шуменска крепост“ и сърбина Милош Йованович.

Следващият суперфайт ще се представи от две дами – гордостта на Шумен Полина Методиева от СК „Шуменска крепост“ и сръбкинята Надя Милиянчевич.

Кулминацията на вечерта е двубоя  от World Kickboxing Network  в категория до 70 кг. между Стефан Ситос от Словакия и Рангел Иванов от СК „Дрийм“ Варна между, които тази вечер прехвърчаха искри.

shumenonline.bg

 

 

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Копирането Забранено