Прохладна седмица с превалявания от дъжд
08.07.2019
Наказаха с пробация мъж, набил домоуправител и касиер заради входна такса
08.07.2019

Шуменка спечели телефон от лотарията на НАП

Дияна Донева е първият спечелил участник от Шумен от тазгодишната лотария с касови бележки на НАП. Срещу касова бележка на стойност 17,34 лв. тя спечели смартфон SAMSUNG GALAXY S8+. За спечелената седмична награда за периода 2 до 9 юни разбрала от свои приятели, които гледали тегленето на печелившите.

С регистрираните до тук касови бележки Донева участва и в надпреварата за голямата награда от 50 000 лв., тегленето на която  ще се излъчва отново на живо в ефира на bTV, на 10 декември 2019 г.  Наградата на победителката връчи директорът на офис Шумен г-жа Светла Върбева.

От началото на годината до началото на този месец  от жители на област Шумен са регистрирани близо 240 хиляди касови бележки за участие в надпреварата за голямата награда във втория сезон на Лотарията с касови бележки на НАП. Фискалните бонове, записани в играта до сега от тях, са на обща стойност 3 273 млн. лв., а средно за шестте месеца от началото на годината  един участник регистрира по около 277 касови бележки. Най-високата стойност на касова бележка, регистрирана за периода в Шумен е 9 987,75 лв.

В данъчната лотария имат право да участват всички български граждани, които са навършили 14 години и регистрират фискалните си бонове в интернет, на специално създадения за целта сайт – www.kasovbon.bg. Както и през миналата година, данните, които трябва да бъдат въведени за участие, са стойността на покупката, датата и часа, в който е издадена касовата бележка.

shumenonline.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Копирането Забранено