Засякоха младеж без книжка от Шуменско, карал мотопед в Търговищко
22.07.2019
Ще наказват ловците, неспазили заповедите на министър Танева
22.07.2019

Един пиян и двама неизрядни шофьори по пътищата в Търговищко

Снимка: shumenonline.bg

При извършена в 00.05 ч полицейска проверка в община Търговище – на път IV-40072, км 8+100 – в близост до разклона за х. „Младост“, е установено, че правоспособен 53-годишен водач от град Търговище управлява в посока на движение Търговище – Черковна, лек автомобил „Рено“ Клио с търговищка регистрация след употреба на алкохол, с концентрация на алкохол в издишания от него въздух 1,77 промила, установено по надлежния ред – с техническо средство алкотест „Дрегер“. Взета му е кръвна проба за химическо изследване. Задържан е в РУ-Търговище на основание чл. 72, ал. 1, т. 1 от Закона за МВР.

На 19 юли около 14.45 ч. при извършена в град Търговище полицейска проверка е установено, че 44-годишен мъж от същия град управлява на кръстовището на ул. „Сава Катрафилов“ с бул. „Митрополит Андрей“ собствения си лек автомобил „Мазда“ Прeмаци с търговищка регистрация, като регистрацията на моторното превозно средство е прекратена на 22 май т. г.

На 21 юли е извършена около 16.45 ч. полицейска проверка в село Стеврек, община Антоново на неправоспособен 42-годишен водач от село Равно село, община Антоново, който управлявал товарен автомобил „ГАЗ-153А“ с неустановена собственост и с поставена регистрационна табела на предна броня. При извършената справка е установено, че автомобилът е с прекратена регистрация от собственика му на 25 февруари 2013 г.

shumenonline.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Копирането Забранено