Никола Козлево се включва в кампанията „Да изчистим България заедно“
10.09.2019
Откраднаха 250 кг. лавандулово масло от хале в Дибич
10.09.2019

8 пожара за едно денонощие в Шуменско

shumenonline.bg

На 9 септември в 12:06 часа в РДПБЗН Шумен е получен сигнал, че в землището на град Нови пазар горят сухи треви.  На място е изпратен екип на РСПБЗН Нови пазар. След намесата на огнеборците пожарът е локализиран и потушен. За гасенето му са използвани 2500 литра вода.

На същия ден в 15:27 часа в РДПБЗН Шумен е получен сигнал, че в град Нови пазар на ул. „Янаки Вергиев“ горят сухи треви.  На място са изпратени два екипа на РСПБЗН Нови пазар. След намесата на огнеборците пожарът е локализиран и потушен, като не е допуснато разпространението му в иглолистна гора с площ 200 декара. За гасенето му са използвани 14000 литра вода.

В 16:01 часа в РДПБЗН Шумен е получен сигнал, че в землището на  град Шумен горят сухи треви.  На място е изпратен екип на РСПБЗН Шумен. След намесата на огнеборците пожарът е локализиран и потушен. За гасенето му са използвани 1000 литра вода.

В 17:03 часа в РДПБЗН Шумен е получен сигнал, че в землището на  град Върбица горят сухи треви.  На място е изпратен екип на УПБЗН Върбица. След намесата на огнеборците пожарът е локализиран и потушен. За гасенето му са използвани 500 литра вода.

В 18:55 часа в РДПБЗН Шумен е получен сигнал, че в землището на  град Смядово горят сухи треви.  На място е изпратен екип на УПБЗН Върбица. След намесата на огнеборците пожарът е локализиран и потушен. За гасенето му са използвани 2000 литра вода.

В 19:29 часа в РДПБЗН Шумен е получен сигнал, че в град Шумен на ул. „Съединение“ горят отпадъци.  На място е изпратен екип на РСПБЗН Шумен. След намесата на огнеборците пожарът е локализиран и потушен. За гасенето му са използвани 100 литра вода.

В 21:57 часа в РДПБЗН Шумен е получен сигнал, че в землището на село Царев брод горят отпадъци.  На място е изпратен екип на РСПБЗН Шумен. След намесата на огнеборците пожарът е локализиран и потушен. За гасенето му са използвани 3000 литра вода.

В 23:24 часа в РДПБЗН Шумен е получен сигнал, че в землището на  град Нови пазар горят отпадъци.  На място е изпратен екип на РСПБЗН Нови пазар. След намесата на огнеборците пожарът е локализиран и потушен. За гасенето му са използвани 500 литра вода.

shumenonline.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Копирането Забранено