Хванха поповчанка, продавала маркова стока без съгласието на притежателя
26.09.2019
Деца и пътни полицаи с апел към шофьорите:„Обичам семейството си! Да го пазим на пътя!
26.09.2019

Любомир Христов: Ще надграждаме постигнатото

„Листата ни е изцяло балансирана с мъжа и жени, представители на четири етноса. Хора с различни професии – лекари, архитекти, учители, инженери, видни спортисти. Всички те са работещи и доказали се в своята професия“. Така представи пред журналисти днес пълната листата, от 41 общински съветници и кандидати за кметове на кметства, кандидатът за втори мандат Любомир Христов за предстоящите местни избори на 27 октомври.

„Предимство ни пред другите е, че можем да покажем това, което сме направили, докато другите обещават“, допълни още Христов.

В програмата си партията е отделила особено внимание на гражданите на Шумен и на обслужваща ги администрация. Друг акцент в програмата на ГЕРБ е благоустрояването на кварталите и междублоковите пространства, развитие на градския транспорт, туризма и др.

„Ще доизграждаме това, което успяхме да изградим досега. За тези 4 години успяхме да подобрим финансовата дисциплина и то значително. Показахме, че можем да управляваме общински средства и то съвестно, както и да градим. Имаме още какво да покажем на шуменци. Това, което обещахме в предната кампания, го изпълнихме на 100%“, заяви Христов.

Той подчерта, че не обещават неизпълними неща, а могат да показват само това, което са постигнали през 4-годишното си управление.

Цялата програма за управление на Шумен партията ще представи след старта на предизборната кампания.

Част от новите лица в партията са журналистът от сайта Стрела бг Жулияна Кръстева, която е кандидат за кметския стол в село Мараш, д-р Николай Стефанов, кризисния PR Камен Андонов, арх. Пламен Георгиев, Албена Неделчева, д-р Янаки Янакиев и др.

„Дойде времето на селата да бъдат акцент и обект на една много по-активна политика по благоустрояване. Заемът, който тежеше през този мандат, вече е към края си и това ще освободи ресурс към малките населени места“, посочи един от акцентите в програмата на партията доц. Андонов.

Христов бе категоричен, че общинските съветници от ГЕРБ ще продължат практиката си да даряват възнагражденията, като събраната сума за целият им мандат била над 100 хил. лв.

shumenonline.bg

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Копирането Забранено