Спипаха трима шуменци с амфетамини и канабис, спаха в ареста
05.11.2018
Голф блъсна пешеходка, спътникът му реши да пийне, докато го обискират за канабис
05.11.2018

Тежко дежурство: Пожарникари гасиха сухи треви, отпадъци и пламнал навес

Снимка: shumenonline.bg

Два пожара в сухи треви и един в метален контейнер за смет са погасени от дежурните екипи по време на дежурството им в петък срещу събота. Пожарите са без материални загуби.

На 3 ноември в 11:24 часа бил приет сигнал за пожар в отпадъци в кв. „Боровец“ на Велики Преслав. Изпратен бил противопожарен екип, който погасил пламъците с помощта на 150 л. вода. Материални загуби не са допуснати.

Пожар в сухи треви близо до гробищния парк в град Плиска бил локализиран и загасен след получен сигнал на 3 ноември в 14:07 часа. За гасенето на пламъците са ползвани 1000 л. вода.

В 13:38 часа на 3 ноември бил приет сигнал за пожар в навес на двор на ул.“Явор“ в село Тъкач. На ул.“Явор“ бил пратен противопожарен екип. Изяснено било, че пламъците тръгнали от оставен без надзор огън. Унищожени са около 20 кв.м. покривна конструкция, 7 кубика дърва за огрев. Къщата е спасена от опожаряване. Пожарът бил загасен с помощта на 1200 л. вода.

На 4 ноември в 11:49 часа бил приет сигнал за пожар в суха трева в село Черенча. Изпратеният на място екип загасил пламъците с помощта на 2 тона вода. Пожарът е без материални загуби.

В 13:59 часа на 4 ноември било получено съобщение за пожар в сухи треви в старото гробище в село Риш. На място бил пратен екип, който загасил пожара с 3 тона вода. Не са допуснати материални загуби.

shumenonline.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *