500 лв. глоба за палене на огън в гората
04.09.2019
3 000 лв. изчезнаха от къща в Шумен
04.09.2019

НФСБ води разговори с ВМРО за обединение на предстоящите избори

Снимка: shumenonline.bg

ПП НФСБ Шумен води разговори за обединение на предстоящите местни избори с колегите си от ВМРО. В името на добрите резултати НФСБ е готова да разговаря с всички патриотични организации в Шумен за сътрудничество и съвместно явяване на изборите през октомври.

„На провелата се в началото на седмицата среща, с колегите от ВМРО, бяха обсъдени общите политики на двете партии. Дискутирахме и идеите си за подобряването на живота в града. Оказа се, че имаме единомислие за решението на повечето от проблемите, които касаят шуменци. В този смисъл е възможен вариант за съвместно явяване на местните избори“. Това коментира за shumenonline.bg Наталия Стефанова, областен координатор на НФСБ.

Приоритет в работата на НФСБ ще продължат да бъдат темите от сектор социална политика и здравеопазване, които Наталия Стефанова ще постави на последващите разговори пред колегите си от ВМРО.

„Очакваме подкрепа от гражданите именно поради факта, че сме загърбили всякакви проблеми и се обединяваме в обща кауза обединени за Шумен“, допълва още Стефанова.

Тя е категорична, че двете платформи биха постигнали високи резултатите, както на кметските избори, така и при разрешаването на редица наболели въпроси.

Предстоят допълнителни разговори между двете партии, на които ще стане ясно как ще се структурира листата за общински съветници и съответно общата номинация за кмет. От НФСБ са в готовност да включат в листата си и представители  от гражданската квота, както и да представят нови лица пред избирателите.

Разговори, за съвместно явяване, ще се водят и в други общини от област Шумен.

shumenonline.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *