Веселин Пенчев: Ще предложим на шуменци смяна на модела на управление
26.09.2019
Случай на трихинелоза при дива свиня в Шуменско, РЗИ го съобщи след 9 месеца
26.09.2019

Добромир Драев: Листата ни е с широко гражданско участие от професионалисти

Снимка: shumenonline.bg

„Излизаме с  пълна, балансирана и атрактивна листа от 41 общински съветници и се надяваме на много добър резултат на предстоящите местни избори. Листата с широко гражданско участие, което е 75% от цялата листа. Съставихме я по два основни критерия – висок професионализъм и гражданска активност и работа в полза на обществото“. Така кандидатът за кмет на Шумен от ДБГ Добромир Драев представи на пресконференция днес кандидатите за общински съветници на местната коалиция от партии (ДБГ /БНД, ЕНП, ССД, Глас народен и НДСВ)

Според Драев всеки един от кандидатите за кметския пост и общински съветници е достоен да бъде такъв и не подценява конкуренцията. Той бе категоричен, че няма да водят груба и конфликтна предизборна кампания.

Той бе категоричен, че целта им е да спечелят изборите, като вкарат 41 общински съветници.

Средната възраст на кандидатите е 42 години. 14  човека от листата са млади хора, на възраст до 35 години. Най-младият кандидат в листа им е само на 18 години – Доротея Стоянова, ученичка в 12- ти клас, а  най-възрастният кандидат  на 68 години.

В листата на ДБГ влизат Анелия Веждарова – учител, двама преподаватели от Шуменския университет – проф. Драгомир Марчев и гл.ас. Бисерка Йовчева, студенти, д-р Ивайло Петров – началник на отделението по неврология в МБАЛ – Шумен. анестезиологът д-р Димитър Димитров, юристи, представители на КНСБ, на културата, участници в протестите – адк. Анатоли Дочев, Валери Младенов и др.

Кандидатът за кмет Добромир Драев също е представител на активните граждани – надпартийна кандидатура.

Първите пет места в листата са за Добромир Драев, Даниела Русева,  Бисерка Йовчева, Ася Аспарухова и Христофор Крумов.

shumenonline.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Копирането Забранено