При акция на Ястребино: „Уловиха“ бракониер със 185 кг. риба и 28 мрежи
09.10.2019
Топим се, 611 души по-малко в областта
09.10.2019

Шуменската полиция със светлоотразителни подаръци за първокласниците

Снимки: Пресцентър ОДМВР Шумен

Ученици от СУ“ Сава Доброплодни“ получиха светлоотразителни елементи свързани с безопасността им при движение по пътищата. Първокласниците бяха посетени от комисар Йордан Дундаков от областната дирекция на полицията в Шумен.

В кратка беседа заедно си припомниха основни правила за придвижване до училище и вкъщи. Изработихме тези красиви жилетки, на които пише „Видими на пътя“ , за да може вашите родители довечера като се приберете да ви ги сложат на раничките.

Като се движите по тротоарите сутрин или близо до пътя, фаровете на автомобилите ще ги осветяват и водачите ще знаят, че по улицата се движат най-малките участници в движението.Ние сме за това, да се грижим за вашето здраве и безопасност в придвижването до и от училище, обясни пред първокласниците началникът на отдел „Охранителна полиция“ към ОДМВР- Шумен Йордан Дундаков.

Всички първокласници в Шумен получиха като подарък за новата учебна година светлоотразителен елемент с форма на полицейска жилетка.Жилетките са изработени с финансова подкрепа на фирма „Алкомет“ АД.

shumenonline.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Копирането Забранено