Наши бойци ще бранят името на България на Световното по кикбокс
20.10.2019
Челен сблъсък между два автомобила на изхода на кв. Кирково
20.10.2019

Възрастна жена и 17-годишно момиче в болница след удар между БМВ и учебна Тойота

Снимки: shumenonline.bg

Удар между БМВ и учебен автомобил „Тойота“ Корола Версо с шуменска регистрация прати 17-годишно момиче и 65-годишна жена в шуменската болница.

Според информацията учебният автомобил, управляван от 69-годишен водач, се движел по панорамния път за паметника, а БМВ-то, с 21-годишен водач зад волана в посока към града. Намалената видимост и хлъзгавия път станали причина за инцидента.

В МБАЛ Шумен са откарани двамата водачи и спътничките им 65-годишна жена, която е с фрактури на четири ребра в ляво лява раменна кост и бедрена кост в ляво и 17-годишно момиче, пътувал в БМВ-то, което е с фрактура на раменна кост.

По първоначална информация водачът на БМВ-то навлязъл в лентата за насрещно движение на спускане от паметника към града. Пробите за алкохол на водачите са отрицателни. И двамата са правоспособни.

Движението в участъка е затруднено.

shumenonline.bg

 

 

2 Comments

  1. Защо е упоменато че автомобила е учебен. Колегата е бил на разходка със семейството си. И според него, другия водач навлязъл с несъобразена скорост в неговото платно. Само да не се спекулира с това как се подготвят мшадите водачи. Сякаш ние инструкторите насила ги караме да натискат газта. Съжалявам за всички пострадали но….

  2. Необвинител каза:

    Деяне, никой никъдене обвинява инструктора. Поне аз не разбрах такова нещо от статията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Копирането Забранено