БНБ пуска в обращение нова петдесетолевка
20.10.2019
Възрастна жена и 17-годишно момиче в болница след удар между БМВ и учебна Тойота
20.10.2019

Наши бойци ще бранят името на България на Световното по кикбокс

Снимка: СК "Шуменска крепост'

Трима бойци на СК „Шуменска крепост“ ще бъдат част от националния тим на страната, който ще ни представи на Световното първенство по кикбокс на WAKO за мъже и жени, от 20 до 27 октомври. Домакин на проявата е столицата на Босна и Херцеговина – град Сараево.

Полина Галинова при жените до 56 кг., а Виктор Иванов и Димитър Стоянов при мъжете съответно в категории до 60 кг. и 67 кг. ще се включат в надпреварата за титлата. Всички те ще се бият в стил К-1.

В Босна и Херцеговина нашите бойци ще бъдат придружени от своя личен треньор Галин Методиев, който ще бъде в техния ъгъл, по-време на двубоите им.

Вече са известни всички евентуални техни противници, след като тази седмица приключи приемането на заявките за участие на този форум.

При Виктор има още 15 състезатели от Саудитска арабия, Киргистан, Русия, Косово, Турция, Беларус, Бразилия, Гърция, Финландия, Полша, Италия, Казахстан, Украйна, Словакия и Испания.

16 съпернички очакват Поля , те са от Мароко, Португалия, Русия, САЩ, Сърбия, Германия, Турция, Беларус, Бразилия, Мексико, Черна гора, Финландия, Полша, Италия, Швеция и Украйна.

Митко е в категория с още 22 бойци – Саудитска арабия, Мексико, Русия, Италия, Хърватска, Швеция, Азърбайджан, Турция, Унгария, Полша, Косово, Гърция, Литва, Израел, Северна Македония, Словакия, Казахстан, Молдова, Финландия. Чехия, Украйна и Беларус.

shumneonline.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Копирането Забранено