Бързо производство за шофьор, подкарал Пежо с чужди табели
25.11.2019
Бонбоните от ДГ „Смехорани“ на горски урок
25.11.2019

Вандали вилняха в Младежката геосфера

Снимки: shumenonline.bg

За пореден път Младежката геосфера в Шумен стана обект на вандалска проява. За това съобщи във фейсбук Емил Личев – един от създателите на младежкото пространство.

Нанесените щети върху пианото и телевизора са значителни, видя репортер на shumenonline.bg. Потрошени са няколко дъски на пейки и маси. Повредените ципове на винила пречат на затварянето на сферата, което е много притеснително за младежите предвид наближаващата зима и евентуално по-големите щети, които могат да произлязат от това. Вандалският акт се допълва от скъсани книги и счупени арт пана.

„Тук вече не говорим за пари, защото някои неща не се измерват финансово“, каза Емил Личев и благодари за бързата реакция на ОП „Стопанска и охранителна дейност“ в Община Шумен и на Полицията. Лицата, извършили вандалският акт, са установени и задържани. Образувано е досъдебно производство.

„В този град има хора, които се грижат за това място и то се охранява. На тези младежи, извършили вандализма, казваме: Не си правете експерименти! Мястото се наблюдава и се пази! Ще ви бъдат повдигнати обвинения и ще има последствия от вашите действия!
А всички приятели на сферата ги уверяваме, че ние ще направим каквото трябва за да се въстанови всичко!“, пише в поста си Личев.

shumenonline.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Копирането Забранено