На ледена пързалка в Търговище
29.11.2019
Още пари за саниране в Попово и Нови пазар
29.11.2019

Професия военен моряк

Снимки: Военно Окръжие Шумен

Публичен разговор под надслов „Да поговорим за ВОЕННИТЕ МОРЯЦИ“ организират Военно окръжие Шумен и Радио Шумен, съвместно с Телевизия Шумен и Военен клуб – Шумен.

Ученици, студенти и граждани на Шумен ще задават въпроси на старши лейтенант Веселин Атанасов, който е Асистент във Висше военноморско училище „Н. Й. Вапцаров“ гр. Варна. Той е родом от Шумен и ще запознае ученици, студенти и съграждани с професията Военен моряк. В срещата – разговор ще участват и курсанти от  Висше военноморско училище „Н. Й. Вапцаров“ гр. Варна, които ще разкажат за специалностите „Корабни машини и механизми“ и „Кибероперации“. Присъстващите ще научат и какви са условията за кандидатстване за курсанти  и студенти във Висшето военноморско училище „Н. Й. Вапцаров“ гр. Варна.

В начинанието ще участват още ученици от ПЕГ „Н. Й. Вапцаров” Шумен, които ще рецитират стихове на Н. Вапцаров и девойки от танцова формация „Emotion“ Шумен, които ще радват аудиторията със своите изпълнения.

Срещата е на 2 декември. Разговорът със старши лейтенант Веселин Атанасов започва в 18:00 часа. Домакин на събитието е Военният клуб в Шумен. Входът е свободен.

„Да поговорим за ВОЕННИТЕ МОРЯЦИ“ е поредното от поредицата публични представяния на професии от различни видове въоръжени сили. Инициативата продължава и през 2020 г., когато е предвидено да бъдат представени професии като танкист, артилерист, сапьор и други.

shumenonline.bg

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Копирането Забранено