Клошар подпали стая в изоставена къща
02.12.2019
Крадците се активизираха, овършаха два имота в Шуменско
02.12.2019

Пожарникари се отзоваха на сигнали за паднали дървета и пожар в контейнер

На 30 ноември дежурните екипи са реагирали на 4 сигнала за произшествия. Потърсено е съдействие малко след 11 часа за отстраняване на опасно надвиснала над тротоар на ул. “Владайско въстание“ водосточна тръба.  Екипът оказал съдействие  и отстранил тръбата.

В 19:19 часа е получено съобщение за паднало дърво на пътното платно в село Радко Димитриево. Пристигналият на място екип нарязал дървото, което паднало след силен вятър с помощта на моторни триони. Пътното платно било разчистено и обезопасено.

В 20:41 часа е получен сигнал за паднали оградни платна от строителен обект на ул.“Бели Лом“ в Шумен. Екипът, който бил насочен към адреса премахнал падналите платна и обезопасил пътя за преминаващите автомобили.

В 22:29 часа на 30 ноември е приет сигнал за паднало дърво в двор на ул. Осми март“ в Шумен. След пристигане на място екипът установил, че дървото паднало върху електрическо табло, газопровод и къща. Изкорененото след природни явления дърво било отстранено от спасителния екип на РСПБЗН- Шумен.

Пожар в метален контейнер за смет на бул. “Ришки проход“  бил погасен на 1 декември малко преди 17 часа. Контейнерът бил на пътното платно, пламъците са му загасени с 200 л. вода. Пожарът е без материални загуби. Ликвидиран е и пожар в контейнер за смет на ул.“Хаджи Димитър“ в Нови пазар, също без материални загуби.

На 1 декември в 17:45 часа е приет сигнал за паднало дърво в природен парк „Шуменско плато“. Екип от пожарната в Шумен бил насочен за оказване на техническа помощ. На място било изяснено, че дървото не е паднало на пътя, а е със заклещена корона в друго дърво.

shumenonline.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Копирането Забранено