Мъжът от катастрофата е със счупен таз
07.12.2019
Ремонтът по ул. „Петър Парчевич“ продължава, затварят улици
08.12.2019

Млад юрист отстреля 42-килограмов вълк по време на лов

Снимка: Pixabay

42-килограмов вълк единак остреля млад юрист по време на лов за дива свиня днес с ловната дружинка „Капитан Петко“  в местността „Яката“, близо до ловно стопанство „Паламара“.  Звярът е отстрелян с един точен изстрел на дистанция от 100 метра в пълен бяг, докато преследвал елени.

„Такава слука е много нетипична. По спомен дружинката няма отстрелян вълк досега, а за последните 25-30 години в района са отстреляни около 2. Вълкът е изключително интелигентно животно, той винаги успява да се измъкне, затова е трудно да бъде отстрелян“. Това каза за shumenonline.bg Ахмед Джамбазов, който острелял вълка.

На база на средните отстреляни вълци в страната отстреляният мъжкар днес е сравнително голям. Трофеят ще бъде оценен от специализирана комисия към РДГ Шумен.

Очаква се трофеят на Джамбазов да бъде оценен с медал. Той е ловец пето поколение, ловува от около 10 години. Досега Ахмед Джамбазов има 3 медала, колкото и брат си Аднан Джамбазов, който също е ловец.

shumenonline.bg

105 Comments

 1. Аз каза:

  Това не е новина, а поредната простотия на някакъв комплексиран юрист и някакъв елементарен журналист. Явно е , че става въпрос за елементарна особа, която си мисли, че е направила нещо героично, но всъщност е жалка ситуация и за драскача и за манекенката на снимката.

  • Розали каза:

   Юрист-убиец! Страхотна “реклама”,нали?!!! Клиентите да се замислят…..!!!

   • Хано каза:

    Изродска постъпка! Дори не е доубил жовотното а го е оставил да кърви и да се гърчи в мъки. Но тези мъки яе бъдат негови един ден.

 2. Лава Боева каза:

  Винаги съм се чудила как такива действия могат да ти доставят удоволствие?

  • Дрсго каза:

   Педал нещастен е този селянин жалък.
   Бих го отстрелял аз
   Няма как да го намеря и да му набия един тупаник в жалкста селдка кратуна

 3. Невяна каза:

  Това е ужасно този е изрод, а вълкът си е живо същество и убива за да се храниа. Тоя изверг убива за удоволствие. В случая даже не го е убил а ранил и се гаври с него. Ужасно е да публикувате такива снимки. И да подкрепяте убийци. Нищо природно няма в това ама нищо.

 4. Mая Шахин каза:

  Как може убийството да е удоволствие.. Най-тъжната новина, която прочетох.. Дано има справедливост..

 5. Беатрис каза:

  Не знам как може мъката на друго същество да ти ноди наслада.Това не е повод за гордост,камо ли да заслужава награда.

 6. Павлина каза:

  ТРОФЕЙ???!?!?!? ВЪЗПРИЕМАТЕ ЖИВОТНОТО КАТО ТРОФЕЙ?!?!? НЕЩАСТНИЦИ! И ВИЕ ЩЕ СТАНЕТЕ НЕЧИЙ ТРОФЕЙ! :@ #$@^&$*%@$#@

 7. Галина Ковачич каза:

  За това кърваво и нечовешко престъпление,едно ще кажа:
  Има Бог и той гледа,и ще търси сметка!!

 8. Весо каза:

  На мен лично ми става жал за животното.

 9. ВАНЯ каза:

  СЛУКАТА ЩЕ М СЕ ВЪРНЕ СКОРО, ТЪПАНАР КОМПЛЕКСИРАН

 10. псевдозащитник каза:

  Големи защитници на животните се извъдихте. Сигурно като видите куче или котка по улицата ги ритате.
  Аман от псевдозащитници!

 11. Явор Хаджиев каза:

  Много жалко! Човекът от снимката дори няма достойнтвото да убие вълка, да не го държи да се мъчи, а го оставя полужив само и само да си направи снимка с него така. Това не е ли против ловджийските принципи? Винаги съм чувал, че ловджиите не оставят животните да страдат когато ги застрелват, та затова дори се целели в главните части на тялото. Еххх, простотия върху простотия.

  • Ловец каза:

   Как може да си толкова тъп, ти можеш ли да се снимаш с полужив ВЪЛКК! Що за коментар?

   • АЗ каза:

    определено Вълкът е още жив .Изроди. Първият ми лов ще бъде в Шумен ,ЗА вас

   • Явор Хаджиев каза:

    Достатъчно акъл имам за да не убиждам хората, нито на живо, нито в Интернет.

 12. Стефани каза:

  Изрод! И вие също, за да го представяте като нещо заслужаващо медал….

 13. Мария каза:

  Какво му е „отстрелването с един изстрел“?! Животното е още живо и той се снима с него докато се мъчи! Ужас!

 14. Лина каза:

  Изрод! Животното е все още живо, стои полуизправено, а този комплексар се снима с него…. Не мога да повярвам, че все още има такива хора…живеещи радвайки се на страданието на другите… Дано след тази снимка да няма нито един клиент. Хората ще им „светне“ при какъв човек ще попаднат!

 15. Дарин Калинов каза:

  ГОЛЯМА „ГОРДОСТ” РЪЦЕТЕ МУ СА В КРЪВ И ДАЖЕ СЕ ГАВРИ С ЖИВОТНОТО,КАТО ГО Е НАКАРАЛ АГОНИЗИРАЩО ДА СИ ПРАВИ СНИМКА,КАКВО ДА ГЛЕДАМЕ НА СНИМКАТА-ЕДНО ЖАЛКО ДВУНОГО СЪЩЕСТВО С ПУШКА,ЖАЛКО И С КЪРВАВИ РЪЦЕ,ГОЛЯМА ГОРДОСТ НЯМА ЩО!

  • фотограВ каза:

   Как ли го е накарал да си прави снимка? Може би е казал на животното: Ей вълк я стой тука да се фотнем двамата, че да се пофАля в тефтер сурата.

 16. chitatel каза:

  Idiot !

 17. Божилова каза:

  Боклук, тъпо човешко същество.
  И ти ще бъдеш нечий трофей. Елементарен и безчувствен „юрист“

 18. Божилова каза:

  Нищожно човешко същество, комплексар, силата му е в пушката

 19. Vahan каза:

  Ето затова България няма да просъществува, ще изчезне българската нация завинаги.
  На света не са нужни такива „хора“

 20. Ловец каза:

  Първо да уточним, че вълка не е жив! Второ то е хищник и трето всички които плюят тука и се правят, че опазват животните не се грижат за кучетата и котките на улицата, а тука защитават хищник!

  • Дърова каза:

   Ловец, а какво значение има хищник ли е или не вълкът? Хищникът убива, за да се храни, а този ловец убива, за да се похвали. За по-нелепо човешко действие не мога да се сетя. Като са им малки пишките на мъжете и убиват животни или си купуват голяма кола. Жал ми е, чак.

  • А. Костова каза:

   Ама да може да си в гората без пушката!!! Нещастни, жалки души…. правите се на Господ, подборен лов… кои сте вие да сте баланс на природата бе??? Паразити мръсни! Ако може да се изпозастреляте ще е най- добре! Да си почине гората от вас!!!!

  • Борисова каза:

   Четвърто, без са познавате всички тук, няма как да правите обобщения! А аз от 50 годишен опит ще ви кажа, че няма хора, които да спасяват животни от улиците, да ги видят в клиники, да им търсят стопанин и да се забавляват, като стрелят по други животни. Но има доста извратени ловци, които се забавляват, като стрелят по бездомни животни по улиците!

  • Все тая каза:

   Оффф аман от тъпи хора…. То е хищник, ама и ти си хищник нали, айде да те отстреляме по тоя повод и да се гърчиш полуумрял докато се снимаме с теб… Май вече не звучи толкова героично???

  • Брато каза:

   Тъп си кат маслина, брато. То и човека е хищник, дай да те отстрелям, просто ей тъй, за кефа 😉

 21. Кур за юриста каза:

  Да пукнат децата ти лайнар

 22. неловджия каза:

  Чудя се защо ли се правят хайки за вълци, даже имаше и роман с такова заглавие.

  Стига сте го плюли човека! Аз също не го харесвам това хоби, но не съм тръгнал да плюя ловджиите.

  • Извара каза:

   Ама прави, каквото искаш. Аз ще си го плюя и ако го видя и лично ще го наплюя като е толкова тъп, че да се снима с полуумрели мъчещи се животни и да се мисли за герой. Току виж псъзнал, че е комплексиран педерас и следващия път може да не ни занимват с тези „геройства“.

 23. Моника каза:

  Мръсен изрод! Долен турчин комплексиран! Къш от държавата ни, марш в Турция нищожество! Такива като теб не заслужават да живеят! „Трофеят“ с който си се снимал резак е живо същество! Действията ти не са постижение гнидо, а съвсем умишлено убийство! Заслужаваш бич и смърт, а не медал!

  • Агора каза:

   И с какво Турция ти е виновна ма? Гнидо мръсна. Все едно българите сте свети води ненапити, че не ги измъчвате животните по приютите, но за там мълчите.

  • Пантев каза:

   Нямало е турци в България, това е българо мохамеданин 5 -то поколение , предател! И как не ги е срам да си кръстят дружинката на Великия,Честен и Почтен Човек, Капитан Петко!

 24. Лекова каза:

  Това е убийство, а те медал да дават!!?!?

 25. Драго каза:

  Педал нещастен, ще те отстрелям в мръсната селска кратуна

 26. Драго каза:

  Педал нещастен, ще те отстрелям в мръсната селска кратуна

 27. Драго каза:

  Педал нещастен, ще те отстрелям в мръсната селска кратуна

 28. Стелиян Николов каза:

  Да го духа тоя нещастник, да го духа цялата му дружинка, до го духа всеки шибан ловджия в тая държава! А да го духате и вие от Шумен нюз, че ги хвалите тия отрепки!

 29. Калина каза:

  С това не трябва да се гордееш и снимаш. От това трябва да се срамуваш . Ловът трябва да се забрани със закон. Да убиваш животно за удоволствие .Хората наричат това убийство “ спорт“ . Интересно дали психопатите и серийните убийци спортуват докато преследват ,убиват и измъчват жертвите си ? Ловците преследват и убиват животни само заради садистичното удоволствие което изпитват,а не по необходимост.:( 🙁

 30. Преследвач на ловци каза:

  Искам да сърадате долни комплексирани нещастни ловци. Ако нямаше НК щях да ви убивам по най мъчителния начин плюя на вас подобния на хора. Такива като вас са срам за цялото човечество и вие ще умрете.

 31. А. Костова каза:

  Колко е жалък тоя цървул…. жалко за красивото животно, а на цървула пожелавам да е в гората без пушката и сред глутница вълци! Тогава да му видя жалката усмивка, нещастник…

 32. Филип каза:

  Като правило ловците са индивиди с дефицити – в образованието , човещината , потентността , интектуалното развитие, вниманието в детството и много, много други . Дефицитите водят до комплекси и хоп – ражда се такъв шлякатарник, изтрива си и без това непълноценния мозък с долнопробен, евтин алкохол в рамките на ловната дружинка и почва да си го изкарва на невинни същества . Той и нищо друго не е в състояние да стори . Той не вижда собственото си значение в социума. Той наистина е непълноценен и безполезен – най-често дори за жена си .
  Този индивид горе специално си личи , че освем всичко друго е и плод на пиянски онанизъм с последващо събиране на течността и изливане и на подходящо място в майка му . Най-вероятно той самият го знае , защото не познава баща си и съвкупността от тези неща го прави такъв , какъвто е .

 33. Все тая кой каза:

  Ще ти се върне чрез децата ти!

 34. Асен каза:

  Селяндур нещастен, дано да те срещне вълк, когато си без пушчицата си, да те видим тогава колко си велик! Пожелавам това на всички комплексирани ловци, заврете си медалите отзад! Ще напълниш младите си юристки гащички, нещастник долен! И да, не на последно място, да го духате и вие Шуменонлайн, че хвалите този млад убиец.🖕🖕

 35. Яна каза:

  Абе медийката, нямате ли новини за споделяне или само олигофрени,които споделят за други олигофрени?!
  Виждате ли нагласата на хората и всички коментари?! Кое е невероятната гордост на това да убиеш това силно и умно животно, без да ти е причинило нищо? Кое е гордостта да го държиш полужив за селфи?! Тоя и брат му и сичките им 5 поколения да се изпозастрелят.. и да не достигнат со 6то поколение….

 36. Йоанна Дукова каза:

  Как не ви е срам, долни Изроди, наричащи се журналисти, да хвалите поредното убийство извършено от поредния убиец, който оставя жертвата си в агония, за да се снима с нея!!! Като член на журналистическо семейство смятам, че сте позор за гилдията!

 37. hayabusa каза:

  Повръща ми се от такива като тоя, селянин с пушка. Дано го изяде вълк някой ден. Мисля, че ще е справедливо

 38. dqdo каза:

  Със цялото си сърце и душа пожелавам на Г-н Ахмед Джамбазов да бъде застигнат от най-големия си страх, всичките му близки да паднат като вълка, но не от изстрел, защото ще е бързо. Нека бъдат изядени живи. Джамбазов най-бавно. Деца ако има, вече да няма. Всички да страдат заради смъртта на невинното животно. Нега всичко се върне десетократно. Единственото приемливо убийство на подобно животно е при самозащита, а случаят тук не е такъв, затова проклинам този „прекрасен“ човек. Нека го застигне най-тежкото, което му мисля и през цялото време да знае защо му се случва. Да съжалява, но да не получава прошка и изкупление, докато не плати с живота си.
  Нека бъде!
  Alash Tad Al-ash Tal Ashtu.

 39. Отмъстителката каза:

  Само куршум между очите за такива хуманоидни тумори! Дано целият му род измре! Междувременно нека не бездействаме, а да им режем гумите на такива и да им слагаме картофи в ауспусите докато се напиват в селската кръчма! Дейността на комплексираните убийци трябва да се саботира с всички възможни средства!

 40. Мими каза:

  На лов за свине, отстрелва вълк!? Що за човек се хвали с такова нещо, чак и снимки… Комплекси се избиват тук май.. Нищо не оправдава посягането върху животно, което дори не е нападнало.. А журналистите, които си пишат материалите и изкарват жълти стотинки с такива новини и хвалейки такива изроди, какви хора са питам аз?

 41. Карма каза:

  Изроди убийци! Не само пие, но и поколенията ви ще плащат!

 42. Карма каза:

  Изроди убийци! Не само вие, но и поколенията ви ще плащат!

 43. Деана каза:

  Медал за изрод да му бъде даден както и на брат му .Писалият статията също медал за простащина да получи! Ще се моля на създателя на всичко живо на този свят да отнема справедливо на това което не е отнето от него ,а от друга твар ! Звяр си ти писал статията !!!!

 44. Райна каза:

  Добре ще бъде ,прокуратурата да се самосезира и да разследва случая !!!! На снимката се вижда ранено , страдащо , живо животно , и доволен самонадеян индивид ,който се снима с него !!! Според Закона за Защита на Животните , това е подсъдно !
  Добре е , медията Ви да обръща внимание на такива неща и вместо да говори с възхвала за това , да каже истината за страдащото животно

 45. Галина каза:

  Да пукнеш дано и ти и семейството ти. Как не те е срам бе да убивал невинно същество и да го правиш трофей бе….. Боклук мръсен…. Така този вълк носи душа, в гъедите му бие сърце.. Така да да даде господ боже да ти изсъхнат ръцете и най лошото да ти се случи и на теб и на семейство ти….кой си ти че да убиваш и отнема живот за удоволствие бе…..ех боже господи, моляте раздай правосъдие…. Стига вече с насилието над животните… На кажи боже моляте всички ловджки и всички тези който тормозят тези невинни същества.

 46. Нина Станимирова каза:

  Джамбазов, педал нещастен, пожелавам ти най-мъчителната смърт.

 47. Ирена каза:

  И сега като го е убил – какво? Ще го изяде ли? Ще го одере и ще си постели кожата му пред дивана си? Какъв е смисълът на смъртта на това животно? Това са въпроси към всички ловци.

 48. Ралица Василева каза:

  Това е гавра с животното. Поне да го беше довършил 😡

 49. Оправяй се каза:

  Аман от необразовани, задклавиатурни активисти, които само могат да плюят подир неща, които не разбират и не са си направили труда да проучат!
  – Истинските нещастници, изверги и пр. не са ловците, които си спазват ловните закони (в случай, че не знаехте, има си такива и са измислени с цел да не ликвидира даден вид животно и да създава баланс в природата), а бракониерите, които убиват каквото им мине път.

  – „Ама не е хуманно убиването на животни по този брутален начин“; ТИ НА КОЯ ПЛАНЕТА И В КАКВА САКСИЯ СИ ИЗРАСНАЛ?! Убивайки животно с пушка в правилно нацелен орган гарантира бърза и безболезнена смърт. Докато се усети какво се случва от шок и адреналин не му остава време да почувства болката, преди да умре. Подскоците и хриповете след смъртта са естествен резултат (който се случва и при хората умряли от естествена смърт) от останалата енергия и газове в тялото.

  – „Ама хората убиват за спорт, не ядат месото и няма смисъл от ловът!“; Слушай, снежинко, ловът е класифициран като спорт, но реално има цел и смисъл от него в кръговрата на природата. Пример с вълк. Вълкът е хищник, който няма много (дори изобщо в България) естествени хищници, които го преследват него (освен хората). Ако е оставен да си прави каквото иска, той ще убива други животни като елените и ще се размножава докато не прелее чашата. Оставен на собствена воля, той ще избие всичко що има в дадена местност и ще мигрира на друга. Избивайки тревпоасните, те няма да ядат разните бурени и треволяци, които тормозят други растителни видео, и тези други растителни видове ще измрат, след което дадени буболечки или по-малки бозайници ще мигрират или умрат и т.н. Също така в процеса на мигриране на вълците ще измрат доста от неговите вълчета и по-стари вълци, които не могат да смогнат и да ходят гладни дълго. Да умреш от глад изисква много повече време и е много по-ужасно от няколко секунди чудене какво се е случило, когато го прострелят.

  – „Добре, това за вълците, ами тревопасните к’во са направили, че да заслужават тези мъчения“; Ок, тъп…първо по-безболезнено е да умреш от изстрел с пушка, отколкото да те изядат жив, нали? Второ големите тревопасни бозайници като елените ядат много и ако нямат достатъчно естествени хищници в района и не бъдат отстреляни, ще ядат и ще се размножават докато районът не стане пренаселен. Ще изядат дадени растителни видове и тази флора няма да може да се възстанови достатъчно бързо, че да се балансират отново нещата. Отново домино ефектът, тази флора, която елените изяждат също се ползва за прехрана от други видове, които вече няма да могат да се изхранват и ще почнат да гладуват. След определено време ако няма достатъчно растения, които могат да ядат, тези по-малки тревопасни ще измрат от глад. Отново, да умреш от глад е по-бавно и мъчително от изстрел!

  Последно…пише, че вълкът е единак, колкото и да го романтизират хората, това не е нещо хубаво за самия вълк! Вълците ловуват в глутница, за да хванат в капан плячката си. Един подгонва плячката в посоката на другите и я сграбчват натясно. Когато си сам, не можеш да използваш тази тактика, следователно шансът да не успееш е по-голям. Следователно тоя вълк щеше да умре от глад ако не намери глутница, която да го приеме. А можеш ли да се сетиш дали глутниците приемат някакви единични, странстващи мъжки??

  Приключих си лекцията, надявам се някой от активистите проумее, че ловджийте не са проблемът в природата и да си насочват тъпотията някъде другаде.

  П.П. Не съм ловец, но съм учил ловно стопанство и животновъдство!

  • Надя каза:

   Ти си срам за човечеството както всички като тебе и като тоя нещастник за снимката. Не се размножавай моля те.

   • Оправяй се каза:

    Е, само толкова ли успя да измислиш? Скъпа, Надя, следващите думи ще ги изпиша във възможно най-обичливи намерения…ти си кръгъл идиот. Има много тъничка граница м/у наивността и идиотизъма, и ти си някъде много отвъд предела. Имаш късмет, че все още не е нелегално да глупав, защото нямаше да излезеш от затвора иначе. Изчете дори ли какво съм написал в предния ми коментар?

    Разбирам желанията ти всички земни същества да са щастливи и радостно да припкат из полята, и да са в хармония едно с друго, но това не е възможно. Потърси из нета кадри на как еди-кои-си животни ловуват и гледай как разкъсват плячката си, после ми претендирай, че да убиеш животно с огнестрелно оръжие е нехуманно.

  • Х каза:

   Смени дилъра

  • THE PUNISHER каза:

   Предпочитам да си стрелям по ловци отколкото по животни.Мисля,че не е честно единия да е въоръжен а другия – не….

 50. Неделина каза:

  Кога ще дойде ден да забранят този спорт?
  Това не е спорт, а убийства е нищо повече!!!
  Колко е смело и храбро да газиш в гората екипиран и с оръжие срещу животни!!
  Да отиват в нечия армия тези мъже. Не в гората да убиват!!!!!!!!!!

 51. Гергана каза:

  Не знам само,от кога да убиеш животно,независимо от това какво е,дали е хищник,едро или дребно преживно,и т.н е геройство.. и още най-лошото,което ме натъжава най-много от цялата абсурдна статия е, че някой си нископлатен журналист,който си няма понятие от нищо свързано с живата природа,а стои и гледа само през монитора на компютъра си,нарича вълка – “трофей” … ако искаш такъв “трофей”,отиваш и си купуваш от магазин за сувенери,ако искаш медал отиваш на състезание по бягане.. не отиваш в гората!!!!!!! Не мога да проумея как самите ние погубваме МАЙКАТА ПРИРОДА,а после се оплакваме от всичко,което ни връща тя!

 52. нашенец каза:

  Два дена всичките плюхте по човека, който е убил вълк, сега за новината, че германци са отстреляли 25 диви свине нито дума. Щом са немци могат да стрелят, а нашият не може – така ли? Или сме най-силни в плюенето, че видиш ли ще станем по-големи, по велики, по-изискани като оплюем един нашенец!

 53. Ани каза:

  Ужас. Поредната жалка сбирщина от Селски Идиоти,които нямат точен изстрел и не убиват животното, а го мъчат и се снимат с него!! Извратеност…извратен кошмар!!..

 54. Дивна каза:

  вие наистина ли имате това за новина??
  Реклама на г-н Юрист ли правите?
  Жалки сте. Жалко е , че във времена когато природата ни умира, все още се намира някой да ръкопляска на убийците

 55. Не ви интересува каза:

  Еми нормално на лов си отстрелват животни, който не му се нрави да не ходи на лов. Деба и тъпото племе дето сте.

 56. Валери каза:

  Господ да те съди за извратеното ти поведение. Долно същество.

 57. Лора каза:

  Боклук! И това било новина.. Млад и ТЪП.. Но това се връща.. И то не на теб а на децата ти.. Дано да доживееш до 100 години.. САМ.. Ако не, надявам се и следващия лов да не доживееш 😉

 58. Иванова каза:

  Ловът е жестокост.Хманното е да се вазектомират екземплярите в природата,които са вповече да не с еразмножават както правятс вълците мъжките в софийският зоопарк и си живеят прекрасно ама ги мързи да го правят и така се получава понякога да са в повече вълците в прилодата но не е правилно да ги отстрелват така. Вярвам,че най-хумнното е да се отстрелят със стреличка за приспиване по-страшните големи екземпляри вълците дето нападат овце и прочие от ветеринари и екипи и да се отделят както в кучкарника и там да се отгледат като в приют или резерват да не са така свободни но да са живи . А не така да се убиват.не е редно вече в 21 век дасе позволява отстрел на животно само ако е при самозащите може ако ме нападне вълк или мечка и няма накъде вече ще ме убива ще го убия но така да ходя да стрелям не е редно и е жестоко. Вълците не всички са опасни някои са интересни същества с добър нрав не нападат хора не е редон да се стреля всичко що е вълк без огледа агресивен ли е нападал ли е хора или не.Ако е доказано че е опасен за хората и напада тогава ок да се хване жив с упойка и да се отдели както писах но да не се убива това е методът на бъдешето и да се гледа доживот в заградено място по-агресивните като в парка за танцуващи мчки в Белица нещо такова или като в кучкарник а не така да се стрелят само щото са вълци.

 59. Ина каза:

  Няма ли тук някой юрист, който знае какби да подаде жалба за извършено престъпление до Окръжна прокуратура?

 60. Вяра каза:

  Пожелаван на този дебил, селянин, комплексар и явно бит и малтретиран като малък да умре в адски мъки. Всичко се връща и тези “хора” не заслужават да живеят.

 61. Карма2 каза:

  Кретен нещастен. Стократно да му се върне от живота, бял ден да не види!

 62. Войнова каза:

  Мръсна долна гад! Семето му да пресъхне!

 63. Стефан каза:

  Първо…. Медията Ви е пълен боклук, щом отразява като нещо нормално това. Второ колко трябва да си прост, за да не схванеш, че това вече трябва да се спре и че целия свят и всеки трезвомислещ човек е против това. Трето този дивак, селянин от снимката и всички като него трябва ние да застреляме. Четвърто ще подам оплакване срещу медията Ви!!

 64. Стефан каза:

  Първо…. Медията Ви е пълен боклук, щом отразява като нещо нормално това. Второ колко трябва да си прост, за да не схванеш, че това вече трябва да се спре и че целия свят и всеки трезвомислещ човек е против това. Трето този дивак, селянин от снимката и всички като него трябва ние да застреляме. Четвърто ще подам оплакване срещу медията Ви!!

 65. Стефан Якимов каза:

  Първо…. Медията Ви е пълен боклук, щом отразява като нещо нормално това. Второ колко трябва да си прост, за да не схванеш, че това вече трябва да се спре и че целия свят и всеки трезвомислещ човек е против това. Трето този дивак, селянин от снимката и всички като него трябва ние да застреляме. Четвърто ще подам оплакване срещу медията Ви!!

 66. Юлия каза:

  Отвратителен убиец! „Герой“ с пушка! Много долно …
  Вълците са изчезнал вид на много места по света. Ако са толкова много тук, могат да ги разселват. Много хора биха се радвали на това, те да се завърнат в естественото им местообитание в районите, където вече ги няма.

 67. Юлия каза:

  Абе как може да се дават медали за убийство на вълк??? Това е ужасно! Главата родила това явно е куха!!!

 68. .... каза:

  Кое не Ви е наред?

 69. Иван каза:

  Да пукне в същите мъки, коити е причинил на животното този дебил – то и мутрата му дебилска!

 70. Владимир Солоухин каза:

  ВЪЛЦИ

  Ний вълци сме, малко останахме – сиви и диви.
  С гърмящи двуцевки ми всяка година избиват.
  Разстрелват ни често, без стон на земята се роним.
  Но ний оцеляхме, макар да сме вън от закона.

  Ний вълци сме. Малко сме. Ний сме сами единици.
  Ний също сме кучета, но с непокорни душици.
  За вас – тас с попара, за нас – глад в полето студено,
  пътечки за звяра. През преспи мълчим настървено.

  Вас вкъщи ви пускат при снежни виелици смутни,
  а нас обкръжават ни хайките зли все по-плътно.
  През процепи гледате, ний единаци сме хали.
  Вий всъщност сте вълци, но свойта порода предали.

  Вий също и сиви, и смели в началото бяхте,
  но питомници нечии станахте и издребняхте.
  Угодно слугувате, просите хлебец пристойно,
  верига с нашийник е ваша награда достойна.

  Ний вълци сме. Малко сме. Ний сме сами единици.
  Ний вълци сме, на непокорство войници!
  Щом тръгнем на лов, треперете, страха ще прегазим.
  От всичко ний, вълците, кучета най-много мразим.

 71. THE PUNISHER каза:

  Предпочитам да си стрелям по ловци отколкото по животни.Мисля,че не е честно единия да е въоръжен а другия – не….

 72. Мария каза:

  Вие малоумни ли shumenonline.bg ??? И това да възхвалявате такова извращение мислите, че е новина? Това е извращение! Мисля, че някой трябва да ви спре жалкия сайт!

 73. Кате каза:

  Не искате ли да го сложите в зоопарк? За “Юриста“ говоря. “Школото“ не е за всеки, дами и господа! Това е мрак !

 74. Анелия каза:

  Тоя дето е за гордост,да вземе да се гръмне сам..това му пожелавам.Мъж ли.. мъж във фуста.
  Ловджийска българска секта от убийци!

 75. лили, иванова каза:

  ПРОСТАК, ДЕСЕТО ПОКОЛЕНИЕ !! ИМА ВЪЗМЕЗДИЕ ! ГОТВИ СЕ !

 76. лили, каза:

  ПРОСТАК, ДЕСЕТО ПОКОЛЕНИЕ !! ИМА ВЪЗМЕЗДИЕ ! ГОТВИ СЕ !

 77. лили, иванова каза:

  ПРОСТАК ДЕСЕТО ПОКОЛЕНИЕ ! ИМА ВЪЗМЕЗДИЕ ! ГОТВИ СЕ !!!

 78. Женя Петкова каза:

  Колко трябва да си подтиснат и комплексиран за да искаш да изпъкнеш с убийство на животно?! И то какво животно- величествено! Срам за човешката раса сте господин ЮРИСТ!

 79. Теодора каза:

  Засрамете се какви “новини” пишете в жалката ви медия.
  Цял свят се бори ЗА природата. вие абсолютно против. Очевидно сте дезинформирани слепи прости и всичко останало. Свалете глупавата драсканица и се извинете публично за убийството което подкрепихте.
  Срам ме е от селяци като вас!!!!! За кретена – убиец нямам думи да опиша какво бих завряла в дебелият му миризлив задник без извинение.

 80. Любо каза:

  Напишете реалното заглавие на статията:
  ,,Млад комплексар лиши природата от едно същество, за да се почувства мъж”

 81. Васил каза:

  Боклууууук да знае че е боклууук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Копирането Забранено