От какво се оплакват хората по селата?
13.01.2020
Близо 90 хил. документа изтичат през 2020 г.
13.01.2020

Община Шумен организира публично обсъждане на бюджета за 2020-та година

Снимка: shumenonline.bg

Публично обсъждане на проекта за бюджет на Община Шумен за 2020 г. ще се проведе на 14 януари, вторник, от 13.30 часа, в зала 363 на общината, съобщават от Пресцентъра. Кметът Любомир Христов кани жителите на общината, представители на бизнеса, спорта, неправителствените организации, второстепенните разпоредители с бюджет, читалищните настоятелства и на различни обществени сфери да се включат в обсъждането.

В отправената към шуменци покана се казва, че разработването и приемането на общинския бюджет са част от най-важните решения за бъдещето и те трябва да се вземат с активното участие на гражданите. Чрез общественото обсъждане се дава възможност за информираност и реално участие на населението при определяне на обществените потребности, приоритетите и реда на тяхното осигуряване.

Проектобюджетът за 2020 г. вече е публикуван на интернет страницата на общината. Мнения, препоръки и становища могат да се представят в деловодството на Община Шумен, стая №204, до 12.00 ч. на 13 януари, на електронен адрес: mayor@shumen.bg или на сайта на общината: http://www.shumen.bg/контакти-2/.

shumenonline.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Копирането Забранено