Шампионите на Шумен изпратиха старата година с 90 спечелени медала
14.01.2020
Задържаха двама шуменци с „чай“
14.01.2020

Пожарникари гасиха пламнало ремарке, помагаха на катастрофирали водачи

Снимка: shumenonline.bg

През денонощието екипи са погасили пожари в контейнер за отпадъци на ул. “Алеко Константинов“,  в метален контейнер за смет на ул. “Ген. Скобелев“ в Шумен. Пожарите са без материални загуби. Оказано е съдействие за пренасяне на болна жена от жилището й в Шумен до автомобил на ЦСМП. Екипът придружил линейката до МБАЛ, където свалил болната жена.

В 01:46 на 14 януари е приет сигнал за пожар в ремарке на тежкотоварен автомобил на АМ “Хемус“ след Белокопитово в поска към град Варна. На място бил пратен противопожарен екип. Огнеборците погасили пламъците с помощта на 1500 л. вода. В пожара са унищожени две гуми на ремаркето, 1 алуминиев калник и обшивка на цистерна за цимент. Причина за възникване – техническа неизправност.

Екип от РСПБЗН- Велики Преслав е оказал техническа помощ за обезопасяване на лек автомобил Нисан „Микра“ след възникнал пътен инцидент малко след 07:30 часа вчера.  Произшествието е само с материални щети.

В 15:38 часа бил приет сигнал за пътен инцидент с тежкотоварен автомобил „Скания“ със силистренска регистрация между селата Пристое и Духовец. Към мястото на произшествието бил насочен противопожарен екип от РСПБЗН- Каолиново.  Автомобилът бил обезопасен. Катастрофата станала след възникнала техническа неизправност.

shumenonline.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Копирането Забранено