Разкази от душата на българското село
14.01.2020
Пожарникари гасиха пламнало ремарке, помагаха на катастрофирали водачи
14.01.2020

Шампионите на Шумен изпратиха старата година с 90 спечелени медала

Снимкa: shumenonline.bg

Изминалата 2019 беше поредната успешна година за Спортен клуб ”Шуменска крепост ”. Година, в която клубът не спираше да се доказва и да показва какво означава да си един от хегемоните в родния кикбокс, съобщават от ръководството.

За постигнатото от бойците, най-добре говорят фактите – спечелени общо 90 медала от различни участия в турнири и първенства. Само от държавни са взети 41 златни, 29 сребърни и 16 бронзови отличия.

Освен на вътрешния фронт, „Шуменска крепост ” блестеше и на международната сцена. Световни шампиони по муай тай станаха Християн Тотев и Иван Иванов, сребро от Европейско по кикбокс в стил К-1 за кадети взе Полина Галинова , а бронз – Георги Атанасов.

СК “ Шуменска крепост “ спечели на два пъти приза за най-добър отбор в стил лоу кик .

Бойци на клуба взеха участие в 5 професионални кикбокс двубоя, в които записа три победи.

И като един голям завършек, на така успешните 12 месеца, бе избирането за Спортист и треньор на годината на град Шумен на представители от клуба – съответно Иван Иванов и Галин Методиев.

След спортната слава през изминалата година, подготовката за предстоящата състезателна 2020-а вече тече с пълна пара.

„Очакваме една още по-успешна година, която да затвърди името на СК „Шуменска крепост “ като един от най-добрите клубове. Място, което не е просто семейство, а и място, в което се създават шампиони“, допълват от клуба.

shumenonline.bg

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Копирането Забранено