Планът за безпрецедентната операция готов, отстраняват общо 22 аварии по трасето
15.01.2020
Започва данъчната кампания в община Шумен
15.01.2020

В Търговищко: Спипаха 17 годишна крадла с козметика, друг с медни проводници, трети пък се закачи към Енергото

Снимка: shumenonline.bg

При извършена около 12 ч на 14.01.2020 г. полицейска проверка в имот в село Кардам, община Попово, обитаван от 43-годишен мъж, е установено неправомерно въздействие върху уред за търговско измерване на потребената електрическа енергия, с което са създадени условия за непълното й отчитане.

Започнато е бързо полицейско производство по чл. 234в от Наказателния кодекс по описа на РУ-Попово.

На 14.01.2020 г. около 11 ч във вилна зона „Серсема“ край град Търговище в момент на извършване на кражба на медни проводници и други движими вещи от вила – собственост на 73-годишен мъж от същия град, е задържан 53-годишен мъж от село Лиляк, община Търговище. Същият е известен на полицията с извършени от него предишни кражби(предимно – от вилни имоти), неколкократно осъждан. Задържан е в управлението на основание чл. 72, ал. 1, т. 1 от Закона за МВР. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ-Търговище.

След проведени оперативно-издирвателни действия в РУ-Търговище е доведена 17-годишна непълнолетна девойка от гр. Търговище, за която е установено, че на 9.01.2020 г. е извършила кражба от магазин за козметика в гр. Търговище на различни по вид  козметични продукти.

shumenonline.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Копирането Забранено