Спират за час трафика между Шумен и Търговище заради строежа на АМ „Хемус“
29.01.2020
Временно затварят част от улица „Цар Иван Александър“
29.01.2020

Шумен отново домакин на държавното по кикбокс

Снимки: СК "Шуменска крепост"

СК “Шуменска крепост” отново ще бъде домакин на кръг от Държавния шампионат по кикбокс в стил лоу кик, съобщават от ръководството на клуба. За поредна година нашият град ще събере най-добрите бойци в този стил, които ще се борят за званието шампион на България.

Събитието е организирано под егидата на Българската конфедерация по кикбокс и муай тай. То ще се проведе в Арена “ Шумен ” на 7 и 8 март, а на 6 март ще бъде предсъстезателния кантар и жребия за турнира. Двубоите ще стартират от 10 ч. и в двата дни от уикенда. Очаква се участието на близо 200 състезатели.

Домакините ще бъдат представени от над 20 свои възпитаници, като точната бройка на участващите ще се определи в процеса на подготовка. Треньорският щаб за това състезание ще бъде воден от старши треньорът Галин Методиев с помощници Християн Тотев, Пламен Борисов, Иван Иванов и Фахри Фахрединов.

На шампионата ще бъдат раздадени и награди – за най-техничен състезател , най-добър рефер/съдия и най-добър отбор на турнира.

За първи път Шумен бе домакин на такъв форум през април 2011 г. Оттогава не е минавала година без първенство в града, като през изминалата 2019 г. имаше два такива турнира. За състезанието, което отначало се провеждаше в спортна зала „Младост“, а две години бе и в спортен комплекс „Плиска“, пристигат кикбоксьори от цялата страна.

shumenonline.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Копирането Забранено