Пейзажи разказват за Скандинавите
07.02.2020
Авария спря водата на кв. „Боян Българанов“
08.02.2020

Питат: Кой иска да уволни шефа на ВиК Търговище?

Снимка: Кадър ТВ Шумен

Кой иска да уволни управителя на ВиК Търговище инж. Явор Миланов пита водният патрул във фейсбук групата „Аз изчистих това“ и в отворено писмо до редакцията на shumenonline.bg.

Въпросът възникнал по време извънредната среща на 7 януари т. г.,  при областния управител на Шумен проф. Стефан Желев, на която бе обсъден плана за действие на мащабната водна акция.

Публикуваме писмото им до нас без редакторска намеса

Във връзка с проведената съвместна среща на 7. 01. 2020 г. в Областна администрация – Шумен, на която присъстваха областните управители и кметовете на Шумен и Търговище, както и шефовете на ВиК, ние – доброволците от т. нар. Воден патрул, задаваме следните въпроси:

  1. Кой разрешава промишлено снабдяване с вода от яз. Тича на предприятието, за което говорят областния управител на Търговище и управителя на В и К – Търговище?
  2. Кой иска да уволнява управителя на В и К – Търговище?

Прилагаме видеокадри от предаването „Ние, репортерите” на ТВ Шумен от 12. 01. 2020 г. и график, утвърден от министър Емил Димитров за м. февруари 2020 г. за водочерпене от язовирите, качен в сайта на МОСВ /снимки/.

Видно от стр. 4 и 5 на графика, от яз. Тича е разрешено водовземане само за питейно-битови нужди.

2

Кой ще уволнява управителя на В и К – Търговище?

Публикувахте от АЗ ИзчистиХ ТОВА в Петък, 7 февруари 2020 г.

1

Тук ние питаме кой разрешава промишлено снабдяване с вода от яз. Тича на предприятието, за което говорят областния управител на Търговище и управителя на В и К – Търговище.

Публикувахте от АЗ ИзчистиХ ТОВА в Петък, 7 февруари 2020 г.

shumenonline.bg

2 Comments

  1. Галя каза:

    Областният управител на Търговище Митко Стайков. Вдигна му мерника преди година и половина, дори не го покани на коледния банкет на ГЕРБ в края на 2018. Той минава през трупове когато набележи някого.

  2. Недялка каза:

    Не ни интересува!!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Копирането Забранено