Полицаи изловиха пияни, друсани и нередовни водачи
10.02.2020
Шофьор от новопазарско подкара Форд с чужди номера
10.02.2020

Късо съединение подпали хладилен бус, огнебоци гасиха пожари в комини и контейнери за смет

Снимка: shumenonline.bg

Три пожара в комини са погасени от дежурните противопожарни екипи в петък срещу събота. Сигналите са били за пожар в комин на къща на ул.“Иван Кръстев Ивански“  в село Царев брод, в къща на ул.“Тодор Петков“ в кв. Дивдядово и в жилищен блок на ул.“Ген. Драгомиров“ в Шумен. Пожарите са без материални загуби.

Пожар в отпадъци в двор на фирма на бул. “Мадара“ в Шумен бил погасен сутринта на 8 февруари. В съботния ден е погасен и пожар в контейнер за смет на ул. “Стефан Караджа“ в Нови пазар. Двата пожара са без нанесени материални загуби.

В неделния ден дежурните противопожарни екипи са реагирали на сигнал за пожар в комин на жилище на ул.“Владайско въстание“ в Шумен, в комин на къща на ул.“Септемврийско въстание“, пожарите са без материални загуби.

На 9 февруари в 20:01 бил приет сигнал за пожар в хладилен бус „Мерцедес“ с шуменска регистрация в село Хан Крум. Към мястото на произшествието е насочен противопожарен екип от РСПБЗН – Велики Преслав. Пламъците били погасени с помощта на 200 л. вода. Унищожен е хладилен агрегат. Автомобилът бил спасен от опожаряване. Причина за възникване на пожара е късо съединение в агрегата.

shumenonline.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Копирането Забранено