Възпоменателна церемония по повод 147 години от гибелта на Васил Левски
13.02.2020
10 млн. лв. струва възстановяването на алтернативните водоизточници
13.02.2020

Полиция и прокуратура бориха престъпността по тъмно в село Иваново

Снимки: Пресцентър ОДМВР Шумен

Полицейски служители проведоха операция за противодействие на битовата престъпност в село Иваново. Акцията, която обхвана и тъмната част на денонощието беше под надзор на Окръжна прокуратура – Шумен.

Снимки: Пресцентър ОДМВР Шумен

Осем полицейски екипа работиха на територията на селото по различни направления на дейност – криминална, административна и профилактична. На входа и изхода на населеното място униформени бяха образувано временни контролно-пропускателни пунктове, служителите на които проверяваха автомобилите, които влизат и напускат населеното място. Проверени са 121 моторни превозни средства и 156 лица. Проведени са разговори и са профилактирани осем криминално проявени жители на селото.  Няма регистрирани криминални престъпления.

Установени са 56 нарушения на скоростните режими. Водач на БМВ с шуменска регистрация бил установен да управлява с 176 км/ час преди село Иваново при максимално разрешена скорост от 90 км/ час.

По време на проверките са констатирани различни нарушения , за които полицейските служители са съставили 11 акта и са наложени 37 глоби с фиш.

Село Иваново е едно от селата в община Върбица с най-тежка криминогенна обстановка. През 2019 година в селото са регистрирани 14 престъпления, 11 от тях са разкрити, а по останалите работата продължава.

shumenonline.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Копирането Забранено