Кметът Христов заряза лозе в Деня на гроздето и виното
14.02.2020
Създават карта за винен туризъм в Североизтока
14.02.2020

Конкурс за мартеници „Пижо и Пенда“ 2020 г. в Никола Козлево

За поредна година Община Никола Козлево и Местната комисия за борба с противообществени прояви на малолетни и непълнолетни (МКБППМН) обяви конкурс за мартеници „Пижо и Пенда”, това съобщават от Общината.

В конкурсната проява могат да участват всички деца на територията на Община Никола Козлево, разпределени в следните възрастови групи: І група – ДГ; – ІІ група – І-ІV клас; – ІІІ група – V-VІІІ клас.

По регламент желаещите могат да участват с една мартеница. Те трябва да бъдат ръчна изработка. Всяка от тях трябва да бъде придружена с имената и възрастта на авторите и наименование на учебното заведение. Колективните участия, задължително трябва аранжирани на картонени табла.

Във всяка възрастова категория ще бъде излъчен победител, а резултатите ще бъдат изнесени на сайта на общината на 5-ти  март.

Мартениците ще се приемат до 28 февруари в сградата на Общинска администрация – Никола Козлево, пл. „23-ти септември № 5, ет. I-ви, стая № 8.

Наградният фонд на конкурса ще включва предметна награда и грамота за участие в конкурса. Всички мартеници ще бъдат подредени в изложба в сградата на Общината.

shumenonline.bg

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Копирането Забранено