Задържаха пиян шофьор на автобус
14.02.2020
Закопчаха 31-годишен при следобеден обиск за наркотици
14.02.2020

Майка и дъщеря загинаха при пожар в Шумен

Снимки: shumenonline.bg

Две жени – на 97 и 75 години са починали след задушаване в пожар възникнал около 02:50 часа на 14 февруари. Сигнал за произшествието бил приет в оперативната дежурна част на РСПБЗН- Шумен. Към ул.“Цар Освободител“ в града били насочени екипи на полиция, пожарна и спешна помощ.

Установено било, че в жилище на трети етаж възникнал пожар след запалена ритуална свещ. В пламъците след задушаване са починали живущите на адреса майка и дъщеря на 97 и 75 години. Извършен бил оглед. Причинени са материални щети както в жилището, така и във входа на блока.

Пламъците били погасени от екипите на РСПБЗН- Шумен. Действията по разследването продължават под ръководството на РП- Шумен.

На още 4 сигнала за произшествия през последните 24 часа са реагирали пожарникарите в Шуменско. Погасен е пожар в контейнер за смет на ул.“Антим I” в Шумен и на ул.“Цар Самуил“ в Нови пазар. Оказано е съдействие за обезопасяване  жилище с падаща мазилка на ул. “Васил Левски“ в Шумен и за отключване на апартамент на ул.“ Витоша“ в града.

shumenonline.bg

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Копирането Забранено