Облачно и дъждoвно
05.03.2020
Горя покрив в Смядово, пожарът тръгнал от печка
05.03.2020

200 бойци излизат на „Арена Шумен“ този уикенд

Над 200 бойци от цялата страна пристигат в Шумен за Държавния шампионат по кик бокс, за всички възрастови групи в стил лоу кик, който ще се проведе този уикенд в зала „Арена Шумен“. Това съобщават от ръководството на СК „Шуменска крепост“, които са домакини на зреличното събитие.

32-ма бойци ще бранят честта на Шумен. Част от шуменския тип ще бъдат и 10 млади момчета с български произход от Република Молдова, начело с Игор Байбара- треньор на спортен клуб по кикбокс „Крепость” от гр.Бендери, който също има наши корени. Желанието им да се представят във България ще ги доведе до ринга в арена “ Шумен „, съобщават от ръководството на шуменския клуб.

Тази събота и неделя водени от “ ветерана “ вече Анатолий Антоха още 9 момчета ще се борят за званието шампион на страната ни. Това са Денис Ковалчук (13 г.), Тимур Парфентиев (13 г.), Владислав Слав (13 г.), Артьом Слав (14 г.), Михаил Антоха (16 г.), Егор Баркута (15 г.), Кирил Сапръгин (11 г.), Сергей Мънзарар (17 г.) и Илия Трофимов (17 г.).

Двубоите и в двата състезателни дни са с начален час 10.00 ч. Шампионатът се организира под егидата на Българската конфедерация по кикбокс и муай тай.

Входът е свободен за всички желаещи да подкрепят бойците.

shumenonline.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Копирането Забранено