Новите мерки в сила
21.03.2020
Авария или пресъхнали кладенци остави Салманово отново без вода?
21.03.2020

Първи случай на коронавирус в Шумен, върнал се от Банско

Снимка: shumenonline.bg

Първи случай на коронавирус е регистриран в Шумен. Това съобщи току що генрал Венцислав Мутафчиски.

Пациентът е млад творец, върнал се от Банско, пробата му е положителна.

Вчера мъжът бил посетен от двама лекари, облечени с предпазни облекла, които го отвели в болницата с кашлица и задух. Преди дни мъжът се върнал  от курортнияград, където работел.

Мъжът е изолиран, взети са всички необходими мерки.

142 са инфектираните с болестта в цялата страна към днешна дата.

shumenonline.bg

1 Comment

  1. Драган каза:

    В Кауфлаанд преди Коронавирусово време, пускаха със свои чанти. Сега ни карат насила да ползваме колички. Колички о които се допират много хора. При това количките на първите редици се ползват ней-често, а тези в дъното – не. Никаква въртележка при количките. В заразни времена хората трябва да носят торби от къщи, а магазинските колички забранени. В Кауфланд правят точно обратното. Опитах да споря с жената оставена отвън, не ме пусна. Казах и, че нямам стотинки за количка, Тя най-безцеремонно ми пъхна пластмасов червен жетон за количка, при това давайки ми го с голи ръце, улови количка, която довлече неин съохранител и ми я пъхна в ръцдте. Кой знае колко хора преди това са я пипали. При това коронавирусът се задържа най-много на метална повърхност .
    Вероятно от алчност … да напълним голямата количка, Кауфланд използва положението и ни задължава да ги ползваме . На чужденците не им пука за нас. От Кауфланд само имитират загриженост и мерки. Кварталните магазинчета са в пъти по-безопасни.
    Моля Управата на града да вземе мерки и да забрани ползването на магазинските колички …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Копирането Забранено