Няма колони от автомобили, обстановката на КПП-тата спокойна
23.03.2020
Определиха победителите в конкурса „ВОДАТА – ИЗВОР НА ЖИВОТ“
23.03.2020

Библиотеката с онлайн услуги за читателите си

Снимка: shumenonline.bg

В периода на обявеното в страната извънредно положение Регионална библиотека „Стилиян Чилингиров“ напомня на своите читатели, че могат да ползват онлайн услугите, предлагани на сайта на библиотеката, както и дигитализираните книжни колекции, публикувани в сайта й Дигитална библиотека, и краеведското съдържание в сайтовете й Шуменски край и Шуменски истории. При необходимост всеки читател може да получи безплатно на посочен от него имейл библиографска справка и до 10 сканирани страници от притежавани от библиотеката издания, като заявки се приемат на имейла libshumen@abv.bg, чрез съобщение на Фейсбук страницата на библиотеката и на телефон 0879 237 625.

Във Фейсбук страницата си Шуменската библиотека ще продължи да публикува информация за безплатни онлайн обучения, както и за онлайн достъп до културни събития и музейни колекции.

В помощ на своите читатели Детски отдел на библиотеката ежедневно ще публикува в сайта и Фейсбук страницата си както забавна, така и образователна информация в помощ на самоподготовката вкъщи. Чрез съобщение на Фейсбук страницата на отдела, на имейл detski_otdelsh@abv.bg или на телефон 0879 060 072 децата могат да заявят получаването на електронно копие от притежавано от библиотеката учебно съдържание, включително помощни тестове по учебните предмети от първи до седми клас.

За всички читатели на библиотеката срокът на заетата вече литература ще бъде служебно удължен до отмяна на извънредното положение.

shumenonline.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Копирането Забранено