600 лв. намери и предаде в полицията учителка от Попово
04.06.2020
Решават проблема с водата на три села в Шуменско
04.06.2020

Гневна гражданка пита: Къде паркират съветниците, докато са на сесия?

Снимка: Миглена Станчева

С гневно писмо, изпратено до редакцията на shumenonline.bg, шуменката Миглена Станчева пита къде паркират общинските съвтеници, докато са на сесия на Общински съвет Шумен. В него читателката твърди, че на изпратените от нея снимка са автомобилите на конкретни съветници от Общински съвет Шумен.

Публикуваме снимковия материал и писмото й без редакторска намеса.

Г-н Андонов, Г-н Минчев, Г-н Николов , защо така господа самозабравили се управляващи!?

Докато в сесийна зала на Община Шумен текът дебати относно така тежката тема за водата да града ни, къде са вашите автомобили? Къде ги паркирате ежедневно? Самозабравата ви е безгранична, сякаш вас не ви лови закона!!!

Като активен гражданин гледах сесията днес и чух, че г-н Антонов иска оставката на един от другите общински съветници (не разбрах на кого и не мога да цитирам имена), а не се замисля, че неговите съпартийци с безочлива наглост паркират, така че да затрудняват предвижването на гражданите максимално.

Бих искала да попитам дали г-н Андонов ще поиска оставката на  Г-н Минчев, Г-н Николов? Какъв пример дава председателя на общинския съвет и такава ли е културата му?

Вие господа Андонов, Минчев и Николов, задавате правила като управляващи, а се държите така сякаш вас закона не ви лови!!!  Хора като вас нямат място в Общината, защото не ми се мисли, щом управляващите нарушавате толкова явно закона за движението по пътищата, какви ли още ги вършите!

На думи е много лесно да бъдете „Голям Управляващ“, но действията ви показват друго! Засрамете се, господа! Срамно е!!!!!

Не с уважение и с поредно разочарование:
Миглена Станчева

m-stancheva@abv.bg

гр. Шумен

shumenonline.bg

2 Comments

  1. Намигнала Станчева каза:

    Проверявайте си информацията.Това са стари снимки.Специално за втората снимка- това е пред офиса на г-н Николов и навярно е спрял за малко, понеже местата са заети. А за първата снимка- дори и кмета да спре на пешеходна пътека на това място, няма как да стои няколко часа.Сигурно снимката е направена когато колата е в движение. Типично за феновете на Драев.

  2. то трябва и акъл каза:

    И да се пишат поръчкови статии се иска поне малко акъл, поне малко, Пенчев да си вземе парите обратно, защото „г-н Андонов/Антонов“ няма кола и няма книжка, никога не е и имал

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Копирането Забранено