Вторият отчетен ковид за Шумен е на руския работник от Новопазарско
07.06.2020
Кино в длан: Публиката избира сред 94-ри филма
07.06.2020

Омуртаг празнува

Снимка: Община Омуртаг

Уважаеми жители на община Омуртаг,

Радостен съм да Ви поздравя по повод 7 юни – Официалния празник на община Омуртаг. Денят, който събира в едно признателност, гордост и надежда. Тази година се навършват 32 години от полета на нашия съгражданин, летец-космонавтът Александър Александров. Днес отново си припомняме успешната му мисия през 1988 г., която остана в историята като изключително значима. Мисия, която нареди Родината ни сред водещите сили в изследването на Космоса и подари на Омуртаг неговия звезден миг.

Успехът на Александров се превърна в светъл пример за смелост, отдаденост и непоколебимост в преследването на мечтите. Уверен съм, че и днес сред нас има достойни омуртагчани, готови да посветят живота си на човешкия прогрес и покоряването на нови хоризонти.

ОМУРТАГ ПРАЗНУВА …

Публикувахте от Радко Мирчев в Петък, 7 юни 2019 г.

Скъпи съграждани,

Силата и богатството на един град винаги са били неговите хора. Затова искам да Ви кажа, че съм горд с Вас. Заедно се справихме с трудностите и продължаваме да се борим с предизвикателствата породени от световната пандемия, в сегашната епидемична обстановка. Благодаря Ви за търпението и усилията през тези дни на изпитания! Благодаря и на всички, които с постъпките си прославят името на община Омуртаг, на всички които я обичат и подкрепят нашите усилия за развитието ѝ! Нека винаги бъдем единни и с разбирателство и взаимна подкрепа да продължаваме да вървим към бъдещето! Убеден съм, че заедно можем повече и съм сигурен, че по-добрите дни предстоят, защото ние сме омуртагчани – разумни, уверени, работливи, с желание за живот и успех!

В този специален ден Ви пожелавам здраве, благополучие и много енергия, за да преодолеем успешно новите предизвикателства, за да пребъдат нашата община и нашият град! Град, в който съжителстват мъдростта на поколенията, силата на духа и градивността на труда, по пътя напред и нагоре!

Честит празник от сърце!

Ваш, инж. Ешреф Ешрефов, кмет на община Омуртаг

shumenonline.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Копирането Забранено