Пръскат с препарати за растителна защита в землищата на Никола Козлево
26.06.2020
Издирваният от Турските власти бил осъден за изнасивлане на дете
26.06.2020

Президентът от старопрестолна Плиска: В България има пробив на сигурността

Снимки: shumenonline.bg

„В България има пробив на сигурността в управлението на държавата в лицето на министър-председателя“. Това каза президентът Румен Радев от старините в първопрестолна Плиска, при посещението си днес.

„Както виждате световните медии се занимават със записите и шкафчето на премиера. Ако съдим по неговата логика той не само трябва да млъкне, но и не трябва да се показва изобщо“, допълни държавният глава.

Според него властта трябва да осъзнава, че крачи към пропастта. „Кой нормален инвеститор ще вложи парите си в България, когато вижда, че тук се погазва закона. Хиляди българи емигрираха, а сега ще започне да напуска и бизнесът“, каза още президентът.

„По този начин България се разкри в една изключително негативна страна пред света. Лепва едно позорно петно“, обясни Радев.

По думите му такъв тип имидж представя страната ни като мутренска държава и срива усилията и лишенията на цяло едно поколение за евроинтеграция ни.

„Ежедневно чуваме декларации от прокуратурата как имат еднакъв подход независимо от социално и обществено положение, което наистина гали ухото. Но тези думи ежедневно катастрофират в действителността, защото виждаме как се прилагат абсолютно селективен подход и двойни стандарти – и по отношение на казуси, и по отношение на тяхното хвърляне в широкото публично пространство, и по отношение на тяхното криене. По този начин се създава недоверие у хората за прокурорски рекет. С такъв тип отношение не може да цари справедливост“, каза още Радев.

shumenonline.bg

 

 

 

 

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Копирането Забранено