Трима пияни шуменци и един с наркотици в колата осъмнаха в ареста
29.06.2020
Пиян и без книжка кара Пасат из Търговище, друг „яхна“ нерегистриран мотопед
29.06.2020

Горя цех в село Камбурово, деца подпалиха нива след игра с огън

Снимка: shumenonline.bg

Служители на РСПБЗН-Омуртаг са реагирали на получен в 8.40 ч. на 26-ти юни сигнал за пожар в производствен цех в село Камбурово, община Омуртаг. Това съобщават от ОДМВР Търговище.

В резултат на инцидента са унищожени ел. табло, електромотор, ел. инсталация, гредоред, опушени са стени. Вероятната причина за възникване на инцидента е късо съединение в електромотор на въздухопровод.

През почивните дни служители на районните служби „ПБЗН“ в областта са погасили без преки материални загуби няколко пожара, възникнали в сухи треви поради небрежност при боравене с открит огън – в квартал „Калково“ на град Търговище, между квартал „Невски“ и бетонов възел Попово, както и пожар в метален контейнер на улица в централната част на град Търговище. Без материални загуби е погасен и пожар, възникналвчера в сухи треви в непосредствена близост до стърнище на ожънат ечемичен блок в землището на село Тръстика в община Попово. Огънят бързо се е прехвърлил в ожънатия блок и е обхванал около 300  декара. Причина за възникването му е детска игра с огън в близост до блока. Благодарение на навременната реакция на екип служители на РСПБЗН-Попово от огъня са спасени 700 декара посеви.

shumenonline.bg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Копирането Забранено