Историята оживя в графити
29.06.2020
Мъж е с опасност за живота, мунивачи го намерили паднал на улица в Шумен
29.06.2020

Огнеборци гасиха сухи треви и нива с жито, помагаха на катастрофирали

През последните 24 часа дежурните екипи са реагирали на сигнал за пожар в сухи треви в село Васил Друмев, който е ликвидиран без да са допуснати материални загуби. Екип на РСПБЗН- Шумен е оказал съдействие за обезопасяване на катастрофирали два автомобила Форд Ескорт и Фолксваген Туран  на главния път между село Дибич и село Радко Димитриево малко след 9 часа вчера . Екипът, който бил на място освободил пътното платно.

В петък екипи от Шумен са оказали съдействие за пренасяне на двама болни мъже от жилищата им до екипи на спешна помощ.

На 27 юни в 18:54 часа в дежурната част на РСПБЗН- Шумен е приет сигнал за пожар в житен блок в землището на село Струйно. Към произшествието бил насочен екип от шуменската пожарна. Огнеборците погасили пламъците с помощта на 2 тона вода. Унищожени са 10 декара с пшенични посеви, спасени от опожаряване са 120 декара посеви пшеница. Причина за пожара – искра от електропровод.

В 15:10 часа на 27 юни е съобщено за пожар в сухи треви в двор на несъществуваща  детска градина в село Преселка. Към адреса е насочен екип от РСПБЗН- Нови пазар. Пламъците били погасени с помощта на 200 л. вода. Пожарът е без материални загуби.

shumenonline.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Копирането Забранено