Шуменски ученици представят работата си по проект на ЕК /видео/
29.06.2020
Катастрофа затрудни движението по бул. „Симеон Велики“ в кв. Тракия
29.06.2020

Търсят се директори за още пет училища в област Шумен

Снимка: shumenonline.bg

Регионалното управление на образованието  в Шумен обяви конкурс за директор на пет училища и едно средношколско общежитие в област Шумен. Това става ясно от публикувана информация на сайта на инспектората.

Директори се търсят за средно училище „Панайот Волов” в Шумен, основните училища „Св. Св. Кирил и Методий” в село Царев брод, „Васил Левски” в  Градище, „Христо Ботев“ в преславското село Златар и община Венец „Христо Смирненски” в село Ясенково.

Конкурс за директори е обявен и за Средношколско общежитие № 2 в Шумен и временно изпълняващ дъжността, до завръщането на отсътващия титуляр, на училището в село Венец – „Никола Йонков Вапцаров“.

Изискванията към кандидатите са да имат не по-малко от 5 години учителски стаж и висше образование с образователно-квалификационна степен „магистър“.

Конкурсът ще се проведе на три етапа – допускане на документи, писмен изпит и интервю. Кандидатите стигнали до интервюто ще бъдат оценявани по педагогическа, управленска, социална и гражданска компетентност.

Документи се приемат в Регионално управление на образованието на адрес: ул. „Цар Калоян” № 1 до 27 юли включително.

shumenonline.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Копирането Забранено