Посрещаме юли с високи температури
01.07.2020
Биологична бомба „цъка“ край Шумен? Появи се езеро с фекални води
01.07.2020

Възможни прекъсвания на тока в Шуменско

Снимка: ЕРП Север

Поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, от днес 1-ви юли до 31-ви юли за времето от 9.00 ч. до 17.00 ч. са възможни смущения на електрозахранването в района на град Смядово по ул. „Хан Аспарух“, ул. „Ивaн Вазов“, ул. „Плиска“, ул. „Гeорги С. Раковски“, ул. „Петър Берон“, ул. „Васил Левски“, ул. „Шумен“, ул. „Кирил и Методий“, ул. „Хан Омуртаг“, ул. „Н. Вапцаров“, ул. „Симеон Велики“ и ул. „Хан Крум“.

В дните до 10 юли от 9.00 ч. до 17.00 ч. ще бъде прекъснато електрозахранването в района на село Пет могили, ТКЗС 2, Лагуни, ВиК, Свине комплекс.
Временни смущения в електрозахранването са възможни от 8.30 ч. до 17.00 ч. в районите на селата Дойранци, Вълнари, Никола Козлево, Цани Гинчево.

В дните до 20 юли от 8.30 ч. до 17.30 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, са възможни смущения на електрозахранването в района на град Шумен и регион, населените места на общините Велики Преслав, Нови пазар, Хитрино, Каолиново и Смядово. Прекъсванията на електрозахранването ще бъдат в рамките на около 30 мин. и се налагат поради подмяна на електромери.

shumenonline.bg

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Копирането Забранено