Резултати от третото класиране за прием в първи клас в Шумен
01.07.2020
Екоексперти със светкавична реакция след потресаващато видео на Добромир Драев
01.07.2020

Община Никола Козлево възражда Здравната служба по проект

Община Никола Козлево ще кандидатства по проект на „Красива България“ – кампания 2021 г. за изграждането на „Здравна служба“. Решенето е на Общински съвет Никола Козлево.

Предложението е на кмета на Никола Козлево Ешреф Реджеб, а целта е да бъде възродена здравната служба в селото, чиято сграда е строена през далечната 1951 г. Повече от 20 години сградата не се използва, а днес тя е окаяно състояние. Желанието на администрацията е да бъд е изградена модерна здравна служба с достатъчен на брой кабинети, в които да работят лекари от различни специалности.

В същото време лекарската практика на д-р Евгений Кара не разполага с достатъчно кабинети и не могат да се осигурят добри условия за посещения на лекари от други специалности. Всичко това рефлектира върху жителите на общината, което ги принуждава да търсят специализирана помощ в Шумен.

Възможностите, които дават мерките по проект „Красива България“ обхващат лечебни заведения за болнична и извънболнична помощ, центрове за спешна медицинска помощ и др. подобни.

shumenonline.bg

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Копирането Забранено