Експерти от СИДП написаха детска книжка
13.07.2020
Десет малки птички спасиха експертите от РИОСВ-Шумен
13.07.2020

Внесоха искане за протест за утре, днес се събират неофициално

Искане за протест, който да се състои утре, 14 -ти юли от 17.30 ч. е било внесено в Община Шумен днес следобед. Това съобщиха за shumenonline.bg от пресцентъра на Общината.

Организатор на насрочения за утре протест е общинският съветник Добромир Драев. Протестиращите ще се съберат пред областна администрация, за да изразят недоволството си от кабинета на Борисов, както и от управлението на кмета на Шумен.

„През 2013 г., след бурни протести, изпратихме едно правителство в забвение. Днес, 7 години по-късно, държавата се тресе от беззаконие и се управлява с мутренски способи. Гражданите се страхуват да изказват открито своето мнение, притесняват се за работата си и семействата си. Управляващата партия се е превърнала от дясно ориентирана в твърда комунистическа структура. Ако не си човек на Шефа, си враг! И това в държава член на Европейския съюз. Нека всички шуменци се обединим без значение цвят и етност и да се изправим и да върнем Шумен на хората“, се пише в организираното събитие „Да върнем Шумен на хората„.

Късно снощи в друга фейсбук групата „ШУМЕНСКИ ЮМРУК СРЕЩУ ВЛАСТТА НА ЕДИН ТУЛУП“ бе съобщено, че от 19.00 ч. днес на пл. „Кристал“ ще се проведе протест.

Към този момент заявление за него няма, орагнизаторите обаче са категорични, че въпреки това протест ще има.

shumenonline.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Копирането Забранено