Сигналът: Превозвач от Шумен втори месец чака бордово устройство
29.07.2020
Досъдебно за шуменка, закачила се незаконно към енергото
29.07.2020

Ограничава се движението на моторни превозни средства по Шуменското плато

Снимка: Община Шумен

Въвежда се временен режим на движение със спиране на достъпа на превозни средства до панорамния път Шумен – Стария град в участъка от Информационния център до кръстовището с разклона за село Новосел (Комплекс Стъклото). Забраната важи за  часовия диапазон от 6.00 ч. до 9.00 ч. и от 18.00 ч. до 21.00 ч. през всички дни от седмицата.

Това разпореди кметът Любомир Христов във връзка с направеното от спортни клубове в Шумен предложение за ограничаване на движението по Шуменското плато и на основание чл.19 ал.2 от Закона за пътищата, чл.13 ал.1 от Наредбата за управление на общинските пътища в община Шумен и чл.44, ал.2 от Закона за местното самоуправление и местната администрация.

В заповедта на кмета се посочва още, че се ограничава максимално разрешената скорост в този участък до 40 км./ч. До края на седмицата, ще бъдат монтирани необходимите пътни знаци, указващи постоянната организация на движението. Ограничението влиза в сила от 1 август, събота.

shumenonline.bg

 

 

1 Comment

  1. Петко Димов каза:

    Като ученик в10и11клас ми вземаха парите от гроздобера за изграждането на паметника и съоръжения та към него сега искат да ме спрат за нещо за което сам си дал парите и да ми кажат как да го ползвам кмете ти дал ли си 2лв за там оставка дърт педерас

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Копирането Забранено