Язовирите „Тича“, „Ястребино“ и „Жребчево“ с критично ниски нива
31.07.2020
Досъдебно за незаконно включване към енергото
31.07.2020

Техническа неизправност изпепели кола, човешка небрежност подпали сухи треви

Снимка: shumenonline.bg Снимката е илюстративна

На 30 юли в 13:06 часа в дежурната част на РСПБЗН- Шумен е приет сигнал за пожар в сухи треви в село Каменяк. Към мястото на произшествието бил насочен екип. На място било установено, че след небрежност при боравене с огън на открито се е запалила суха трева на поляна в селото. Пламъците, които били на площ от около 10 000 кв. м са погасени  с помощта на 5 тона вода. Пожарът е без материални загуби.

В 16:38 часа в приет сигнал за пожар в сухи треви до стадиона в кв. “Дивдядово“. Пристигналият на място екип загасил пламъците с помощта на 1 тон вода. Пожарът е без материални загуби.

В 07:14 часа на 30 юли е приет сигнал за пожар в лек автомобил край село Миланово. На място е изпратен екип на РСПБЗН- Шумен. Пожарът бил загасен с помощта на 3 тона вода и 20 л. пяна. Автомобилът е унищожен. Причина за възникване на пожара е техническа неизправност.

Екип от Шумен е оказал съдействие за пренасяне на болна жена от жилището й до екип на спешна помощ, оказана е и техническа помощ за обезопасяване на катастрофирал автомобил.

shumenonline.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Копирането Забранено