Дядо от Поповско на съд заради кражба на ток
11.08.2020
Опитаха да регистрират бус с фалшив немски талон
11.08.2020

Камион пламна заради късо съединение, горяха сухи треви и отпадъци

Снимка: shumenonline.bg

11 са получените сигнали за произшествия през последните 24 часа в област Шумен, съобщават оте пресцентъра на полицията в Шумен.

В 13:42 часа е съобщено, че на пътното платно край 7-ми километър до Шумен е възникнал пожар в тежкотоварен автомобил. Към произшествието е насочен екип на РСПБЗН- Шумен. Пламъците били погасени с помощта на 500 л. вода. Благодарение на бързата реакция на огнеборците автомобилът бил спасен от опожаряване. Унищожени са 6 хидравлични маркуча. Предполагаема причина за възникване на пожара- късо съединение в ел. инсталацията на хидравличния кран.

В 08:16 часа екип на РСПБЗН- Шумен е оказал съдействие за обезопасяване на катастрофирал до язовира на село Дибич лек автомобил. В 10:17 часа е прието съобщение, че в имот на ул. “Оборище“ в село Мадара е забелязана змия. След пристигане и оглед на място змия не е била открита. В 13:24 часа е съобщено, че на ул.“Северна“ в града горят отпадъци. Изпратеният на място екип погасил пламъците с 300 л. вода, не са допуснати материални загуби. В късните следобедни часове е получен сигнал за пожар в отпадъци  на ул. “Северна“ , но на друг номер. Пламъците са ликвидирани с 200 л. вода. Пожар в сухи треви е погасен в село Царев брод, ликвидиран е пожар в землището на град Смядово, погасени са пожари в сухи треви и храсти в землището на село Беджене, в землището на село Дойранци, в землището на село Бяла река. За гасенето им са ползвани общо 10 тона вода.

shumenonline.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Копирането Забранено