БТТИК подписа договор за сътрудничество с Търговско-промишелната палата на Перм
25.09.2020
Работник в стъкларски завод положителен на Covid 19
26.09.2020

Община Никола Козлево с конкурс за най-оригинална Хелоуин маска

Снимка: shumenonline.bg

Конкурс за изработка на предмети от отпадъчни материали „Екофантазии – Хелуин 2020“ обявиха Община Никола Козлево и Местна комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни /МКБППМН/ по повод предстоящия празник „Хелоуин“.

Участие в еконадпреварата могат да вземат деца и ученици от 5 до 18 годишна възраст, които ще бъдат разпределени в четири възрастови групи. Основното изискване е творбите да бъдат изработени от отпадъчни материали, като тематиката на произведението трябва да е свързана с Хелуин. За най-впечатляващите творби ще бъдат раздадени три награди – първа, втора и трета за всяка възрастова група.

Компетентно жури ще оцени творбите по оригиналност естетически и художествено оформление, както и възможност за практическо приложение.
Целта на конкурса е да засили вниманието върху проблемите по опазване на околната среда, да се покаже, че повторната употреба на отпадъци не само дава възможност да се погрижим за природата и чистотата на България, но и могат да се изработят красиви и уникални предмети, както и да се промени съзнанието и нагласите на хората, като ги научи да бъдат отговорни към мястото, на което живеят.
Участниците могат да изпращат своите произведения на адреса на Община Никола Козлево ул. „23-ти Септември “ № 5, до Секретаря на МКБППМН – Антония Колева, стая №8. Претендентите за най-роигинална творба трябва да посочат три имена, адрес, училище и клас
Крайният срок за изпращане на материалите е 16 октомври. Резултатите от конкурса ще бъдат изнесени на 26 октовмри на сайта на Община Никола Козлево.
shumenonline.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Копирането Забранено