Нови случаи на Covid 19 сред медицинските служители в МБАЛ Шумен
28.09.2020
Спират тока в сградата на ВиК Шумен, в помпените станции ток засега ще има
28.09.2020

Обозначителни табели и автобусни разписания изчезват мистериозно

Снимка: shumenonline.bg

Таксиметрови шофьори се оплакават от липса на обозначителни табели за таксиметровите стоянки. От Общината поставяли табели с броя на автомобили, които могат да паркират. Те обаче изчезвали мистериозно. Превозвачи от Шумен пък сигнализирали, че някой премахва разписанията на автобусите в града. Това съобщи днес пред журналсити кметът на Шумен Любомир Христов по време на приемния си ден.

В приемния ден на градоначалника Кристина Ташунова поиска в близост до жилищния им блок на ул. Д-р Петър Берон“ да бъде изградено спортно игрище, на което по-глемите им деца да играят. Кметът заяви, че ще даде категоричен отговор след като се консултира със специалисти, тъй като предстои укрепване на река Енчова.

За лиспваща канализация се сигнализираха живущи на ул. „Найден Геров“. Хората се оплакаха, че към жилищната сграда била построена през 1992 година, като никой не е изисквал ВиК проект. По думите многократно подавали жалби до Общината, отговор обаче така и не получили. Кметът се ангажира да извърши проверка по казуса им.

По време на срещата си с граждани двама млади шуменци поискаха да им бъде предоставено място в централната част на града, къдеот да поставят метални сърца за събиране на капчки, с които болниците в страната ще бъдат подпомогнати с апаратура. Кметът изрази готовност да осигури таквоа място, но само срещу уверението, че болницата в Шумен ще получи дарение от кампанията.

shumenonline.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *