Челен сблъсък отнел живота на загиналия край Търговище млад мъж, спътничката му е в критично състояние
15.10.2020
Пациент с covid почина в МБАЛ Омуртаг, заразени са учители от Търговище и Попово
15.10.2020

Няма COVID в Община Смядово, всички тестове са отрицателни

Снимка: shumenonline.bg

Всички 65 тествани за COVID 19 служители в Община Смядово и работещите в звената към нея са с отрицателни резултати. Това съобщи за shumenonline.bg кметът на Смядово Иванка Петрова.

С отрицателен тест е и шофьорът на кметицата, който след направено изследване в софийска болница заради планов прием, бе отчетен като вирусоносител, поради положителен резултат.

„Още не мога да дойда на себе си от това, което преживяхме. Вчера резултатите се забавиха, колегите се изнервиха, притесниха се много. За щастие всичко мина и продължаваме работата си“, сподели Петрова.

В емоционален пост в личния си фейсбук кметицата припомни, че никой не е застрахован и за поред път отправи апел към съгражданите си да спазват противоепидемичните мерки.

„Понякога съдбата ти поднася изненада. Понякога съдбата те изпитва – силен ли си или слаб. Понякога съдбата проверява истинските ти приятели и врагове. И защо беше тази злоба, защо бяха тези грозни думи, тези коментари, когато цял свят е залят от пандемията. Когато незнаеш къде ще се заразиш, как ще премине. Ти си човек, не си безсмъртник. Не си застрахован от нищо.
Бъдете живи и здрави. Пазете се. Спазвайте всички мерки.
А съдбата си знае работата“.

shumenonline.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Копирането Забранено