След усложнения с COVID издъхна нотариус Кольо Митков
17.10.2020
Важно за пристигащите от Шумен и Търговище в Австрия
17.10.2020

Кемал Ешреф се извини за поста си във фейсбук

В пост в личния си фейсбук Кемал Ешреф се извини и обясни написаното от него.

Публикуваме го без редакторска намеса:

„Искам да се обърна с уважение към моите приятели и към всички мои съграждани и жители на Шумен, към познати и непознати.

Преди няколко дни публикувах един мой статус във фейсбук за изучаването на турски език като избираем от децата, за които той е майчин език в училищата в Шумен. Моите думи, вероятно заради лош превод, предизвикаха много спорове и напрежение в социалните мрежи и някои електронни медии. В статуса ми изразих личното си мнение и не съм искал да обидя или засегна никого. Въпреки това разбирам, че част от вас са се почувствали засегнати. По тази причина искам да поднеса искрените си извинения към всички, които са били обидени или засегнати от моите думи.

Никога не съм делил хората и приятелите ми на турци и българи. Както вече стана известно последните седмици са трудни за моето семейство. Бяхме засегнати от COVID-19, а заразата на 2020 година сполетя най-милото за всеки един човек – едното от децата ни. Преживяваме тежко както притеснението от коронавируса, така и враждебното отношение на част от хората в социалните мрежи и опитите случаят да се използва и политически.

Никой не е застрахован, че болестта няма да го засегне. Днес сме ние, утре може да е някой друг. Аз се радвам, че няма други заразени деца сред съучениците на моето дете и благодаря на Бога за това. Пожелавам от цялото си сърце никой от вас да не се разболява.
Още веднъж поднасям искрените си извинения към всички, които са били обидени или засегнати от моите думи“.

shumenonline.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Копирането Забранено