Ремдесивир едва за 10 COVID пациенти в МБАЛ Шумен
11.11.2020
Новопазарец подпали навес, докато разчиства листа
11.11.2020

СК „Шуменска крепост“ лидер на ринга за 2020-та

Снимка: СК "Шуменска крепост"

СК „Шуменска крепост” спечели комплексното класиране в стил кикбокс сред 52 клуба от своите участия на ринг в официални състезания от тазгодишния спортен календар на Българската конфедерация по кикбокс и муай тай. Така шуменци станаха най-успешният клуб в България за 2020 г. в дисциплините лоу кик, фул контакт и К-1, съобщават от клуба.

Това стана факт след като вчера бе отменено предстоящото Държавно първенство по кикбокс в стил К-1 девет дни преди старта му. Събитието, което бе последно от календара на централата, бе планирано за 20-22 ноември в град Дупница.

Във фейсбук страницата на Българската конфедерация по кикбокс и муай тай споделиха, че това решение е взето по молба на домакините от СК „Патриот“ и във връзка с изключително високия ръст на заболеваемост в града домакин на турнира и с цел опазването живота и здравето на всички.

В крайното класиране СК „Шуменска крепост” е убедителен лидер със 118.8 точки, на второ място е СК „Боил” (Варна) с 55 точки, на трето – СК „Тангра” (Свиленград) с 37.5 точки.

От представянето си в държавните първенства шуменските бойци заслужиха два пъти отборната титла в стила лоу кик в Шумен и Бургас, веднъж са колективни шампиони в стила К-1 в Пазарджик и заеха втора позиция в стила фул контакт в Каварна.

shumenonline.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Копирането Забранено