Потрошиха Мерцедеса на поповчанка
11.01.2021
Шуменец отнесе досъдебно, шофирал с чужди номера
11.01.2021

Печка на дърва запали бившата ветеринарна клиника в Шумен

Снимка: shumenonline.bg

През последните 24 часа дежурните екипи са реагирали на шест сигнала за произшествия.  Погасени са три пожара в комини, един в отпадъци- без материални загуби. Оказано е съдействие за пренасяне на болен мъж в жилището му в Шумен.

В 08:30 часа на 10 януари е приет сигнал за пожар сграда на бул.“Симеон Велики“ в Шумен. Към адреса бил насочен екип. Изяснено било, че пламъците са във ветеринарна клиника, която не действа в момента тръгнали от неправилно ползване на отоплителни уреди. Пламъците са погасени с помощта на 12 тона вода от два противопожарни екипа. Причина- неправилно ползване на отоплителен уред, при ползване на печка на твърдо гориво се е запалила покривната конструкция от цепнатина в комина. Унищожени са около 200 м. покривна конструкция, мебели, техника и специализирана техника на клиниката.

Малко след 15 часа в петък  вчера е приет сигнал за пожар в комин на къща на ул. „Неофит Рилски“ във Велики Преслав. На адреса е пратен екип, който погасил пламъците с оцетна киселина. Пожарът, който тръгнал след висока температура в тялото на комина е без материални загуби. На 9 януари екип от Шумен е оказал съдействие за пренасяне на болна жена в жилището й.

shumenonline.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Копирането Забранено