Разсеяна клиентка остана без портмоне, задигнаха ракия и уиски през прозорец
01.03.2021
БСП се впуска в битката с една цел – да стане първа политическа сила
01.03.2021

ВМРО Шумен на избори за поне един мандат

Снимка: shumenonline.bg

ВМРО Шумен тръгва на избори с амбицията да вземе поне един мандат, това обяви на пресконференция пред медиите днес водачът на листата в Шумен Деан Станчев, който е областен лидер на партията и депутат в настоящото Народно събрание.

„Акценти в предизборната програма на войводите са безплатни учебници за всички ученици, също така детски градини и ясли, повишаване на доходите на гражданите, помощ за всяко едно дете. Не на последно място ще държим за преизчислението на пенсиите“, заяви Станчев.

„Кампанията, която ще водим ще бъде позитивна. Виждаме, че в другите листи водачи са външни хора. Нашите кандидати са хора, които живеят в Шумен или на-малкото познават проблемите на града. Нашият бъдещ представител в парламента ще работи за Шумен и шуменци“, каза вторият в листата на местната структура доц. д-р Стефан Минков.

Организацията си поставя за цел повишаване на средната пенсия до 700 лв., нарастване на доходите на работещите до 2 500 лв., увеличение на заплатите на българските военни с 80%, както и на тези на учителите, лекарите и медицински персонал, ваучери за лекарства за пенсионерите и хронично болни българи. При работата си в следващия парламент ВМРО ще се бори за увеличение на парите за майчинство от втората година.

Листата на ВМРО Шумен се състои от 11 кандидати:

Деян Станчев, народен представител и областен координатор на партията за Шумен

доц. д-р Стефан Минков, общински лидер и съветник в настоящия Общински съвет

Явор Якимов – член на областното ръководство на партията и общински съветник

Иван Калайджийски –адвокат и член на областното ръководство

Нина Цветанова, Росица Вескова – председател на женската организация на ВМРО, Христо Драгозов, Емил Енчев – председател на структурата във Велики Преслав, Петранка Халаранова – председател на структурата в Смядово, Венци Симеонов и на 11 място е Ернестина Шинова.

shumenonline.bg

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *